Новини » Изложения

Повече от 4000 души посетиха международното изложение за тежкотоварни автомобили TRUCK EXPO 2017



Admin05.06.2017г 

Повече от 4000 души посетиха международното изложение за тежкотоварни автомобили TRUCK EXPO 2017

Повече от 4000 души посетиха международното изложение за тежкотоварни автомобили TRUCK EXPO 2017 от 1-ви до 3-ти юни, свързвайки професионалисти и широката публика с общо 55 изложители и над 130 бранда на летище Лесново.

Тридневното шоу, организирано от Асоциацията на автомобилните производители, представи най-доброто от световната тежка и лекотоварна автомобилна индустрия върху площ от 10 000 кв.м. Повече от 20 бяха премиерите за България и световните дебюти на изложението.

"Ние сме много доволни от резултатите на TRUCK EXPO 2017. Ревизираният подход тази година позволи на всички присъстващи да видят повече експонати от целия товарен сектор и пълната палитра от продукти и услуги, събрани на едно място“, каза ръководителят на секция „Камиони“ в асоциацията Петър Дончев. "Най-новите технологии, най-новите продукти, системи за сигурност, системи за свързаност, финансиране, застраховане, обслужване и сервиз – всичко бе пред очите на българската публика и бизнес. А ние вече очакваме с нетърпение следващото изложение догодина“, допълни още Дончев.

През електронната система на изложението се регистрираха 1540 специализирани посетители, а в първите два дни от изложението броят им надхвърли 2000. Отварянето на вратите на TRUCK EXPO 2017 за широка публика в съботния ден привлече още толкова почитатели на тежките машини и семейства, с което общият брой посетители надхвърли 4000 души.

„Профилираният подход на тазгодишното шоу ни позволи да привлечем висок процент специализирана публика - 84% от регистрираните посетители са представители на бизнеса, само 16% са регистрирани като физически лица“, коментира управителят на фирмата изпълнител Фернет България – Емил Капон. Сред регистрираните посетители са управители на фирми, изпълнителни директори, мениджъри и ръководители на транспорта и т.н. „Това са хората, които имат решаващия глас при взимането на решение за инвестиция в товарен автомобил. Те бяха 78% от всички регистрирали се“, подчерта Капон. 34% са в сектора на транспорта, спедицията, логистиката и транспортните дирекции на фирмите, а 56% са от цялата палитра на икономиката, в т.ч. хранително-вкусовата промишленост, преработватели на плодове и зеленчуци, земеделски производители, както и производители на метални конструкции, представители на печатарската индустрия, високите технологии, машиностроенето и много други.

Специализираните посетители бяха от 11 европейски държави, както и от далечни страни, като Япония, Корея, Китай и САЩ, и покриват 82 общини в България. 25 от всички присъствали на изложението, си тръгнаха със страхотни награди от голямата томбола на TRUCK EXPO 2017. Списък с имената на късметлиите вече е публикуван на truckexpo.eu и във Фейсбук страницата на изложението.
 




Коментари

Добави коментар

Реклама