Новини » Спорт

Писта Русе 2017” превръща дунавския град в Балканското Монако



Admin07.06.2017г 

Писта Русе 2017” превръща дунавския град в Балканското Монако

Традиционната автомобилна надпревара „Гранд При Русе” отново ще посрещне в дунавския град над 30 хиляди почитатели на високите скорости на 17 и 18 юни, съобщават организаторите от „Русе Кар Моторспорт”.

Освен Трети кръг на Българския Републикански шампионат по автомобилен спорт, където зрителите ще могат да наблюдават своите любими пилоти отблизо, за пръв път по улиците на града ни ще видим и кръг от Румънския шампионат Lupo Cup.

Също така за втора година феновете ще могат да се насладят и на надпревара в Отворен клас по всички автомобилни категории на ФИА. Записванията за участие стават на: http://pista-ruse.racing.bg/ . В допълнение към традиционното дрифт шоу и шествието на рокерите от клуб Thunders, съвпадащо с техния годишен събор в Русе, зрителите ще имат и уникалната възможност за пръв път да наблюдават скоростен етап от Премиум Рали София – Свети Влас по трасето на „Гранд при Русе”.

Автомобилите ще пристигнат от скоростния етап на румънската писта Моторпарк, близо до Букурещ на 17 юни (събота) около обяд. Закритият бокс за тях ще бъде в района на бул. „Цар Освободител” между улиците „Панайот Хитов” и „Мария Луиза”.

„Русе Кар Моторспорт” кани всички фенове на автомобилния спорт и граждани желаещи да прекарат един незабравим уикенд да станат част от него.

Събота 12:00 – 18:00
Неделя 09:00 – 16:00




Коментари

Добави коментар

Реклама