Новини » Любопитно

Излезе трета серия от поредицата кратки филми на Volkswagen Crafter



Admin08.06.2017г 

Излезе трета серия от поредицата кратки филми на Volkswagen Crafter

Трета серия от поредицата кратки филми - „Тънкостите в модерния занаят” на Volkswagen Crafter представя производителите на ръчно тъкани килими "Хемус", Велинград. Зад бизнеса стои Нино Парпулов, който пази традициите вече близо 30 години. Благодарение на упоритата му работа българските ръчно тъкани килими придобиват световна слава и вече са част от лятната резиденция на кралица Виктория, кабинета на бившия британски министър-председател Тони Блеър, замъка Алнуик, в който е заснета част от филма “Хари Потър”, музея “Алберт” във Виена и много други.

„За нас, както и за всеки успешен бизнес, вниманието към детайла е от първостепенно значение. Именно така е разработен и новият Volkswagen Crafter – в тясно сътрудничество с различните си потребителски групи. Това го превръща в един наистина практичен, икономичен и иновативен автомобил, на който може да се разчита”, каза Нестор Несторов, бранд мениджър Volkswagen лекотоварни автомобили в Порше България. И допълни, че новият VW Crafter поставя нов стандарт в този клас автомобили – предоставяйки всички възможни решения за бизнеса.

Поредицата „Тънкостите в модерния занаят” на Volkswagen Crafter обединява историите на български предприемачи, постигнали успех в и извън пределите на страната ни. Кампанията разказва за предизвикателствата, с които се срещат, трудностите, които преодоляват и какво е необходимо за правенето на успешен бизнес в България. Филмите ще се излъчват поетапно в YouTube канала на Volkswagen и в социалните мрежи до есента.

***

Филмът за "Хемус", Велинград можете да видите във видеото.:

 





Коментари

Добави коментар

Реклама