Новини » Автоновини

Mitsubishi разширява гамата си с XPANDER



Admin10.08.2017г 

Mitsubishi разширява гамата си с XPANDER След като преди няколко дни Mitsubishi Motors Corporation (MMC) разпространи първата информация и снимки на изцяло новия си кросовър многофункционален модел, днес компанията разкри нови подробности за автомобила, както и това че той ще се казва XPANDER.

От Mitsubishi коментират, че новото пазарно предложение е разработено с идеята да бъде здраво, с характерен стил и да предложи голяма функционалност благодарение на модулния си интериор. Автомобилът ще се сглобява в Индонезия от есента на тази година, като първоначалните предвиждания са за годишно производство на 80 000 единици. Моделът ще се предлага и в други страни от регион АСЕАН, а от началото на следващата година и в няколко други.

Седемместният Mitsubishi XPANDER е с основни габарити дължина 4475 мм, ширина 1750 мм и височина 1700 мм, а отстоянието му от пътя е 205 мм. Двигателят на многофункционалния автомобил е 1.5 литров със 105 конски сили, задвижването е на предните колела, а клиентите ще могат да избират между петстепенна механична и четиристепенна автоматична предавателна кутия.

В стандартното оборудване на XPANDER са включени предни въздушни възглавници за водача и пътника отпред, спирачна антиблокираща система, електронна стабилизираща програма, система за подпомагане на потеглянето по наклон, 16 чашкодържача и други.
Източник: Автопрес


Коментари

Добави коментар

Реклама