Новини » Изложения

Изтече информация за част от моделите, които ще видим на Международния автомобилен салон София 2017



Admin14.08.2017г 

Изтече информация за част от моделите, които ще видим на Международния автомобилен салон София 2017

"Автомотор корпорация“ се подготвя да покаже на щанда си най-новия компактен SUV в гамата C3 Aircross на Citroen, който се очаква да се превърне в един от основните играчи на полето на най-конкурентния клас в Европа. Моделът на френската компания ще привлече погледите с нестандартния си външен вид, както и с огромния брой възможности за персонализация. Салонът е изцяло обновен като част от програмата Citroën Advanced Comfort® и изненадва с още повече простор и индивидуалност. Моделът предлага широки възможности за свързаност, като е оборудван с редица технологии за улеснено шофиране в градска и извънградска среда. Накратко, новият SUV на Citroën предизвиква феновете на стила и приключенията да изпитат едно напълно ново изживяване.

Компанията ще предложи на посетителите и други атрактивни модели. Сред тях са стандартният C3, бюджетният седан C-Elysée, компактните ванове C4 Picasso и C4 Grand Picasso, както и вана SpaceTourer, който предлага един от най-ниските разходи на гориво в този клас. Ще видим и екстравагантния Citroën C4 Cactus Rip Curl Edition – автомобил, роден от сътрудничеството между френския производител и Rip Curl, една от водещите световни марки в света на сърфовете. Той грабва с уникалност и внимание към всеки детайл – вижте само елементите по купето и в интериора. Отвън са поставени логото на сърф компанията, бели капаци на страничните огледала, рейлинги в същия цвят, както и предпазни елементи под броните. Интериорът също се откроява с оригинални детайли - оранжеви колани, стелки с оранжев шев и логото на Rip Curl, както и други елементи в контрастиращ цвят. Предлаганите за Citroën C4 Cactus Rip Curl Edition двигатели са два - бензинов с мощност 110 к.с. и дизелов - 100 к.с.

Очаква се през есента в залата на изложението в София да влезе и най-бързият автомобил с предно предаване в историята до момента – Honda Civic Type R. Дебютът на модела пред българска публика съвпада и с 25-годишнината на фирмата-вносител на Honda в България – „Бултрако”, която е подготвила общо 3 автомобилни и 4 мотоциклетни премиери за софийския автосалон.

Най-очакваната от тях е именно десетото поколение на Civic Type R, който по-рано тази година записа рекорд на пистата „Нюрбургринг“. Хечбекът с предно предаване е оборудван с 2.0-литров бензинов турбомотор, развиващ мощност от 310 к.с. и 400 Нм въртящ момент, който записа рекордно време на легендарната „Северна дъга“ на германското трасе. Така той подобри с близо 7 секунди постижението на своя предшественик. Производството на модела стартира през лятото, а първите доставки до клиентите ще бъдат осъществени тази есен.

Освен него, посетителите на автосалона в София ще видят отблизо новите Honda Civic Hatchback и Civic Sedan. Специално за Автомобилен салон София 2017 компанията „Бултрако“ е подготвила и награда – един от посетителите на изложението може да спечели Honda Jazz. Редом с автомобилите ще бъдат изложени и някои от най-актуалните мотоциклети на марката - CMX 500A Rebel, NHB89, CB 1100NA и VFR 1200X.

За маняците на двете колела в Интер Експо Център ще изреват новите модели на KYMCO и QUADRO. На щанда на „Сенакс“ ще видим най-очакваната новина за 2017 г. – скутерът AK 550, чието мото е „достоен за всеки километър, навсякъде по света”. Тайванската марка с 50-годишна история – KYMCO, разчита в последната си разработка на двигател с обем 550 куб.см., при който триенето между механичните части е сведено до минимум, а компонентите на каросерията са конструирани така, че да бъде постигнат перфектен баланс на теглото между предната и задната част на скутера.

На свой ред супер любопитни предложения ще покаже и „Quadro Vehicles S.A.“ - швейцарска компания за компактни 3- и 4-колесни превозни средства с наклонено окачване, които предлагат високи нива на безопасност, комфорт и забавление. Всички те са оборудвани с модерната технология HTS Hydraulic Tilting System TM. Това е единствената по рода си, революционна хидро-пневматична система на окачване (световен патент). Поставена е и на първия в света компактен SUV ( "Safe" Utility Vehicle) с четири накланящи се колела - QUADRO4.

Между 13-ти и 22-ри октомври посетителите на софийския автосалон ще видят и най-големия турбоспециалист в Европа - Турбос Хют. Това е компанията с над 40 години опит в продажбите и ремонта на турбокомпресори. Фирмата е продала над 1 млн. турбокомпресори, което я прави № 1 в тази област. Специалисти и любители ще могат да се запознаят с огромен асортимент продукти за всички сегменти на пазара - леки автомобили, сухоземен и морски транспорт, промишленост, строителство и селско стопанство. Турбос Хют работи с огромен брой производители, в това число и водещите автомобилни концерни от цял свят.

------------
Най-голямото автомобилно изложение у нас – Международният автомобилен салон София 2017 – ще се проведе от 13-ти до 22-ри октомври в Интер Експо Център в столицата. Изложението е част от календара на Международната организация на автомобилните производители (OICA) и се организира от Асоциацията на автомобилните производители и техните оторизирани представители в България (ААП).
 




Коментари

Добави коментар

Реклама