Новини » Автоновини

Lada Vesta Sport идва с два двигателя и с три нива на мощност



Admin17.08.2017г 

Lada Vesta Sport идва с два двигателя и с три нива на мощност

Вече са известни някои технически характеристики и детайли за най-мощната серийна версия на седана Lada Vesta, която ще носи приставката Sport в името си. Колата беше представена през миналата година, но техническите й характеристики досега не бяха обнародвани.

Според най-новите снимки седанът ще има 1,8-литров бензинов двигател, форсиран от поделението Lada Sport до 149 к.с. Моторът е с нови разпределителни валове, колектори и с препрогамиран блок за управление. За модификацията Lada Vesta Sport ще се предлага и по-достъпен ценово вариант с 1,6-литров двигател с мощност 140 к.с. от Lada Kalina NFR.

От Lada Sport могат да подготвят още по-форсиран вариант на мотора 1,8 л с мощност от 180 к.с. Ако и този вариант влезе в серийно производство, то той ще се предлага като ексклузивен.

Седанът Lada Vesta Sport има по-мощни спирачни апарати, като задните са вече дискови. Други са пружините и амортисьорите, които ще направят окачването по-твърдо. Седанът ще има и оригинален аеродинамичен пакет. На снимките за интериора се виждат добре седалките с по-добра странична подръжка и воланът с три спици, които също ще влязат в серийното изпълнение. салона заметны сиденья с развитой боковой поддержкой, которые также появятся и на серийной версии.

Стартът на производството на Lada Vesta Sport е планиран за начлото на февруари следващата година, а при дилърите първите екземпляри трябва да се появят през април 2018-а година.
Източник:Lada-Vesta-Sport-идва-с-два-двигателя-и-с-три-нива-на-мощност" rel="nofollow" target="_blank">Автопрес




Коментари

Добави коментар

Реклама