Новини » Крими

Арестувани са крадци на автомобили



Admin17.08.2017г 

Арестувани са крадци на автомобили

Служители на РУ – Поморие и на бургаското Пето РУ арестуваха извършители на кражби на автомобили. Поморийски полицаи предприели незабавни издирвателни действия по сигнал, постъпил вчера, около 6.40 часа – собственикът на „Опел Астра“ съобщил, че била отнета колата му, паркирана в двора на къща в село Горица.

Няколко часа по-късно превозното средство било открито на паркинг към комплекс в Слънчев бряг и задържан 55-годишният М.Б. от село Горица, който бил зад волана. Той признал за стореното, автомобилът е върнат на собственика. Извършителят е задържан в районното управление за срок до 24 часа, срещу него е образувано бързо производство.

По сигнал за кражба на автомобил работили и полицаи на Пето РУ в Бургас. Със съдействието на служители от Базовата научно-техническа лаборатория установили и задържали криминално проявения Ю.Д. /54 г./ от Пловдив. Изяснено е, че на 2 срещу 3 август той откраднал лек автомобил „Тойота Ярис”.

В хода на издирвателните действия колата била открита на паркинга пред блок в ж.к. „Лазур”. Продължава работата по цялостното документиране на престъпната дейност на пловдивчанина, който направил самопризнания за кражбата на Тойотата.




Коментари

Добави коментар

Реклама