Новини » Изложения

Автосалон Франкфурт 2017: Европейска премиера за SKODA VISION E



Admin28.08.2017г 

Автосалон Франкфурт 2017: Европейска премиера за SKODA VISION E

Изцяло електрическата концептуална разработка VISION E на Skoda ще отбележи европейската си премиера по време на международното изложение във Франкфурт след броени дни.

Футуристичната концепция SKODA VISION E дебютира през април по време на международното изложение в Шанхай и се превърна в първа в историята на марката изцяло електрическа разработка.

SKODA VISION E е оборудвана с два електромотора с обща мощност от 306 конски сили, а благодарение на литиево-йонните си батерии, електромобилът е в състояние да предложи автономно движение от до 500 километра. Максималната скорост на движение на концептуалната разработка е ограничена на 180 км/ч, а в оборудването на колата е включена и система за напълно автономно управление от Ниво 3.

Благодарение на компактната си задвижваща система и основните габарити от дължина 4688 мм, ширина 1924 мм и височина 1591 мм, при междуосие от 2851 мм, SKODA VISION E предлага просторен и футуристичен интериор с ергономични седалки и нестандартно изпълнение на вратите.

Електромобилът е оборудван също така със система за подпомагане на управлението в задръствания, автопилот при движение по магистрала, система за автоматично паркиране, наблюдение на сърдечния ритъм на водача, гласово и жестово управление на бордовата система, и много други.

Интересна особеност на SKODA VISION E е системата й за индуктивно зареждане на литиево-йонната батерия, която гарантира пълен заряд за една нощ. Благодарение на интегрирането на система за бърз заряд, батериите на концепцията могат да бъдат презаредени до 80% за минималните 30 минути/:Автопрес




Коментари

Добави коментар

Реклама