Новини » Автоновини

Автосалон Франкфурт 2017: Това е Honda CR-V Hybrid Prototype



Admin05.09.2017г 

Автосалон Франкфурт 2017: Това е Honda CR-V Hybrid Prototype Днес Honda разпространи първите изображения на премиерната си за салона във Франкфурт прототипна разработка CR-V Hybrid, с помощта на който ще покаже първия си електрифициран SUV модел, предназначен за европейския пазар, както и дизайн промените по модела, които можем да очакване на местно ниво.

Honda CR-V Hybrid Prototype е оборудвана с двумоторна i-MMD (Intelligent Multi-Mode Drive) задвижваща система, в която са включени електрически мотор, двулитров i-VTEC двигател с вътрешно горене, идползван и за дозареждане, и отделен генераторен електромотор.

От компанията споделят, че бордовата система е интелигентна и автоматично конфигурира режима си на работа за постигането на оптимален разход на гориво, в резултат на което водачът не трябва ръчно да избира между трите основни режима- EV Drive, Hybrid Drive и Engine Drive.

На салона във Франкфурт, версията на Honda CR-V 2018 ще бъде представена и 1.5 литровия VTEC TURBO бензинов мотор, който ще бъде наличен в комбинация с шестстепенна механична или вариаторна предавателна кутия. От компанията споделят също така, че новото поколение на модела, което ще бъде лансирано през следващата година, няма да се предлага с дизелов двигател в Европа.
Източник: Автопрес


Коментари

Добави коментар

Реклама