Новини » Любопитно

Moтел на колела – световна премиера на новия Opel Vivaro Life



Admin08.09.2017г 

Moтел на колела – световна премиера на новия Opel Vivaro Life

•Дебют на изложението IAA - Vivaro за свободното време с възможност за пренощуване
•Tриото от нови просторни ванове на Opel вече е в пълен състав - Vivaro Life се присъединява към версиите Tourer и Combi+

Никога няма две без три. Новите Tourer и Combi+ пътнически варианти на Opel Vivaro вече бяха представени наскоро, а този дует ще се превърне в трио на Международното автомобилно изложение във Франкфурт (IAA) с премиерата на многофункционалния кемпер и ван за свободното време Vivaro Life, който ще се присъедини към гамата. Всичките три нови варианта се отличават със следните общи характеристики – първокласно оборудване и равнище на комфорт, сравнимо с предлаганото от леките автомобили, изобилно пространство и гъвкави конфигурации на седалките за пътниците. В допълнение към това, новите представители на гамата предлагат модерни технологии и електронни системи за асистенция на водача. Версиите Life и Tourer са и изключително привлекателни на външен вид със своите елегантни и динамични стилистични акценти – това ще стане видимо за първи път по време на официалната им премиера на Международното автомобилно изложение IAA във Франкфурт (14-24 септември).

Новият Vivaro Life – многофункционален ван за свободното време с включена нощувка

Новият Vivaro Life е идеалният кемпер и ван за развлечение в свободното време. Собствениците могат просто да се отправят нанякъде и да се наслаждават на по-дълъг престой, където пожелаят - дори ако това включва пренощуване. Благодарение на интелигентното, гъвкаво оборудване, Vivaro Life е идеално пригоден както за продължително пътуване и ваканция на къмпинг, така и за спонтанно хрумнало приключение през уикенда. Включените в серийното оборудване на модела въртящи се индивидуални седалки на втория ред и плъзгащата се на релси обща седалка на третия ред с интелигентен механизъм, който може да я превърне в удобно легло за секунди, само за секунди превръщат лайфстайл вана в уютно място за почивка и сън с изключително равнище на комфорт. Допълнителното оборудване включва силно затъмнени прозорци, сгъваема маса между втория и третия ред и допълнително отопление, способно да осигури комфортна температура в помещението дори през студените зимни месеци.

Vivaro Life на свой ред предлага вътрешно обзавеждане с LED осветление на тавана, което създава приятна атмосфера в тъмната част от денонощието. Лаптопи и други мобилни устройства могат лесно да бъдат свързани благодарение на двата USB порта и електрическия контакт с 220 V в пътническото отделение. Климатичната инсталация с автоматично електронно управление, системата за подпомагане на паркиранерто РА (Park Assist) и множеството други функции и удобства също са включени в оборудването на стандартната версия, както и много комфортни възможности за водача и пътника на предната седалка. Двамата могат да се насладят на спокойствие и отмора при пътуване благодарение на регулируемите седалки с шест вида настройки и подлакътници, лумбална опора и странични въздушни възглавници.

За превъзходното развлечение на борда ще се грижи гама от разнообразни инфоразвлекателни системи, сред които и допълнително предлаганата Navi 80 IntelliLink с функция за пътнотранспортна информация в реално време. Системата се управлява с лекота посредством 7-инчовия цветен сензорен екран, бутоните на волана или гласовото управление. Навигационният модул предоставя на водача актуална информация за трафика в реално време и може да осигури алтернативни маршрути за избягване на задръстванията благодарение на цифровата свързаност на системата.

Също както и Vivaro Tourer, Vivaro Life се отличава с изключителен външен вид с акценти като блестящите черни дръжки на страничните врати, капака на багажника и корпусите на страничните огледала. В допълнение към това се предлагат силно затъмнени прозорци в задната част на каросерията (от средната странична колона назад) и 17-цолови алуминиеви колела в двуцветно изпълнение BiColor "Diamond Cut". Почитателите на вътрешното обзавеждане от още по-висока класа могат да насочат избора си към елегантната възможност за кожени тапицерии и допълнителния пакет оборудване Irmscher Style Pack.
 




Коментари

Добави коментар

Реклама