Новини » Автоновини

PEUGEOT стартира продажбите на електрически сгъваем велосипед



Admin19.09.2017г 

PEUGEOT стартира продажбите на електрически сгъваем велосипед

Представеният за първи път през миналата годината първи в историята на PEUGEOT сгъваем електрически велосипед eF01 вече се предлага за закупуване във френските дилърски центрове на марката.

Peugeot eF01, което отбеляза световната си премиера успоредно с тази на изцяло новото поколение на SUV-то 5008 на салона в Париж през 2016 година, е предназначен за онези от потребителите, които искат да съкратят времето за предвижване от паркинга до работното място и обратно, без да е необходимо да използват градски транспорт. eF01, оценено на 1999 евро, предлага отлична функционалност и лесна употреба, като за сгъването/разгъването на велосипеда са необходими по-малко от 10 секунди.

eF01, което тежи 18 килограма, е в състояние да развие максимална скорост от 20 км/ч, а литиево-йонната му батерия гарантира асистирано движение от до 30 километра. Презареждането на батерията може да се осъществи по време на движение на автомобила, като за целта в багажното му отделение трябва да има електрически токоизточник (12v), както и в домашна обстановка.

Сгъваемият електрически велосипед на Peugeot е оборудван с дискови спирачки, уникална система за запаметяване на позицията на седалката, а благодарение на Bluetooth връзка водачът може да се информира за актуалното състояние на заряда на батерията през мобилния си телефон и приложението MyPeugeot.




Коментари

Добави коментар

Реклама