Новини » Тунинг

SEMA 2017: Rockstar Moab Extreme Concept от Hyundai и Rockstar



Admin04.10.2017г 

SEMA 2017: Rockstar Moab Extreme Concept от Hyundai и Rockstar Hyundai разпространи информация за първата от няколкото концептуални разработки, които ще покаже по време на специализираното изложение SEMA, което започва в края на този месец.

Новата концепция Rockstar Moab Extreme Concept надгражда на представените до момента визии, разработени на базата на модела Santa Fe Sport, оптимизирайки базата за успешно атакуване на предизвикателствата, които могат да предложат уникалните офроуд трасета и каньоните около Моаб, Юта.

“Използвайки впечатляващата платформа и задвижване на Santa Fe Sport, ние определено подобрихме способностите на автомобила до ново измерение, за да бъде той в състояние да покори и най-сериозните предизвикателства на Моаб”, коментира Ник Ашби от Rockstar.

Основните отличителни черти на Rockstar Moab Extreme Concept са свързани с новите спирачни апарати, монтиране на Coil-Over окачване, специални 17-цолови офроуд джанти и гуми, нова осветителна система, оптимизиране на двигателя, нова изпускателна система, допълнителни защитни елементи по екстериора и други.
Източник: Автопрес


Коментари

Добави коментар

Реклама