Новини » Автоновини

AUTOBEST 2018: И финалистите са …



Admin05.10.2017г 

AUTOBEST 2018: И финалистите са … Организаторите на престижния международен конкурс AUTOBEST обявиха имената на финалистите и претенденти за наградата AUTOBEST 2018. До финалната фаза на надпреварата достигат Citroen C3 Aircross, Ford Fiesta, Honda Civic, Opel Grandland X, SEAT Ibiza и Volkswagen T-Roc, като един от тях ще бъде определен за Best Buy Car of Europe in 2018.

На 29 и 30 ноември, журито на конкурса AUTOBEST ще направят общ тест на шестте автомобила пистата Вайрано, Италия, а победителят ще бъде обявен на 15 декември.

“В AUTOBEST правим едни от най-адекватните и подробни тестове в моторните медии”, коментира Иля Селиктар, президент на журито AUTOBEST. “През миналата година, в отлично сътрудничество с ASC Vairano- изпитателното трасе на водещото италианско автомобилно списание Quattroruote, с член в AUTOBEST, стартирахме нашите сравнителни тестове на писта и шосе. Също така станахме пионери и със стартирането на най-модерния формат Q & A заседания в автомобилната индустрия”, допълва Селиктар.

Традиционно, преди обявяването на основния победител, журито на AUTOBEST публикува и част от отличените в останалите подкатегории на конкурса. Наградата ECOBEST 2017, присъждана за най-забележителни достижения в областта на екологичните технологии и проекти, е за групата PSA за тестовете за разход на гориво в реални пътни условия в сътрудничество с Bureau Veritas, T & E и France Nature Environment (FNE).

Отличието DESIGNBEST отива при Марек Райхман, шеф дизайнер на Aston Martin Lagonda, SEAT печели признанието SMARTBEST 2017 за интегрирането на виртуалния асистент Alexa на Amazon в автомобилостроенето, а Toyota получава наградата SAFETYBEST за въвеждането на модерната си Safety Sense система, като стандартно оборудване, в почти цялата си гама продукти (92% от всички автомобили на марката в Европа).

Победителите в останалите осем категории- MANBEST, COMPANYBEST, TECHNOBEST и SPORTBEST, ще бъдат обявени на по-късен етап.

Победител в конкурса AUTOBEST през миналата година стана изцяло новото пазарно предложение на SEAT- ATECA

В журито AUTOBEST присъстват представители на 31 европейски държави, което го прави най-голямото независимо в света по брой на население на представлявани страни.
Източник: Автопрес


Коментари

Добави коментар

Реклама