Новини » Изложения

Автосалон Токио 2017: Mazda с две световни премиериAdmin10.10.2017г 

Автосалон Токио 2017: Mazda с две световни премиери

Mazda Motor Corporation обяви, че по време на международното изложение в Токио ще представи два нови концептуални модела- един, който предвещава бъдещото поколение продукти на марката, и втори, който демонстрира посоката на развитие на дизайна на компанията.

Продуктовата концепция на Mazda ще бъде компактен хечбек, в който са комбинирани технологии и дизайн от следващо поколение, като основен акцент е SKYACTIV-Vehicle Architecture за оптимално взаимодействие между човека и машината, и оптималната функционалност. Автомобилът ще бъде оборудван с уникалният за индустрията SKYACTIV-X бензинов двигател, в който гориво-въздушната смес в цилиндрите не се възпламенява с искра, а в резултат на повишеното в резултат на работата на буталата налягане.

За второта си концептуална разработка, от Mazda не коментират подробности, като споделят само това, че с нейна помощ ще бъде демонстрирана посоката на развитие на лансираната през 2012 година с CX-5 стилистична линия KODO.

На щанда на Mazda на токийското изложение ще бъде представена също така и новата CX-8 с нейните три реда седалки, специална серия MX-5 Red Top, Mazda2 (Demio) Noble Crimson, Mazda3, CX-3 и други./Автопрес
Коментари

Добави коментар

Рекламаwww.maslagaz.com

Gazpromneft Hydraulic HLPD 46
Gazpromneft Hydraulic HLPD 46
Разфасовка: 205 литра
Цена: 921.84лв.
Купи