Новини » Автоновини

Porsche с месечен план



Admin12.10.2017г 

Porsche с месечен план Североамериканското подразделение на Porsche обяви, че от ноември тази година стартира новата си програма Porsche Passport, която дава възможност на потребителите да сменят автомобила си буквално ежедневно.

Porsche Passport е месечна абонаментна програма, която дава възможност на клиентите да избират какъв автомобил искат или им се налага да използват, като за целта е необхосимо те да изберат между двата предлагани от производителя плана.

С помощта на мобилно приложение и срещу 2000 долара месечно (план Launch), потребителят има възможност да избира между осем актуални предложения от портфолиото на Porsche, в това число 718 Boxster, Cayman S, Macan S, Cayenne и други. План Accelerate, с месечна такса 3000 щатски долара, дава достъп до общо 22 различни модела и модификации, като 911 Carrera S, Panamera 4S, Macan GTS, Cayenne S E-Hybrid и други.

В цените на абонаментните планове са включени застраховка, обслужване, данъци на автомобилите и други, а за клиентът остава единствено трудната задача да избере какъв автомобил иска да кара утре.
Източник: Автопрес


Коментари

Добави коментар

Реклама