Новини » Автоновини

В очакване на новия Honda Gold Wing



Admin19.10.2017г 

В очакване на новия Honda Gold Wing

Най-популярния круизър на планетата - Honda Gold Wing ще бъде обновен. Наскоро излязоха и нови снимки и рисунки на това, как ще изглежда той. Със сигурност моделът ще бъде по-комфортен, по-безопасен и променен дизайн.

Засега няма никакви спецификации за обновената машина, но е ясно, че моторът ще бъде достъпен в два варианта – класическият GL 1800 и вариантът под името F6B 1800, който ще бъде с по-широка облегалка и по-голям заден багажник.

Сериозна промяна се вижда отпред със съвършено нов по форма фар и светлините в него. Той изглежда по-заостър и съвременен. Забелязва се и ново окачване. Двигателят няма да се променя. Той си остава 6-цилиндров мощен агрегат с обем 1800 куб. см. Очаква се да малко по-мощен и да отговаря на екостандарта Euro4. Разбира се, ABS и тракшън контрол ще бъдат включени в стандартното оборудеане, а роботизираната скоростна кутия с няколко режима на управление, музикалната уредба и навигацията ще бъдат опция.

Всички бутони по корпуса ще останат в историята. Те ще бъдат на разположени на новата централна конзола, която ще прилича на тази на автомобилите. Новата версия на легендарния Honda Gold Wing ще бъде представена на мотосалона EICMA в Милано в началото на ноември.

Производството му за Европа стартира през март. За българския пазар е поръчано най-високото му ниво на оборудване и се очаква първите доставки у нас да започнат от края на май.




Коментари

Добави коментар

Реклама