Новини » Автоновини

Какво показва Honda на 45-тото автомобилно изложение в Токио



Admin27.10.2017г 

Какво показва Honda на 45-тото автомобилно изложение в Токио

Honda като компания е силна в производството на широка гама продукти, включително мотоциклети, автомобили, пауър продукти и бизнес джетове. Имаме взаимоотношения с 28 милиона клиенти по целия свят, които ползват нашите продукти. Взаимоотношенията ни с нашите купувачи са доказателство, че Honda въплъщава своята страст да „служи на хората по целия свят, като им доставя радост, подобрявайки живота им". Затова ще увеличим глобалните модели на мотоциклети и автомобили, които представляват една от силните ни страни. Така ще продължим да предлагаме широк спектър от атрактивни продукти на клиенти от цял свят.

Освен това разработваме различни технологии и продукти, които ще допринесат за реализирането на общество без въглерод и постигането на добър напредък в превръщането на нашите бензинови превозни средства в по-чисти и по-икономични. В областта на автомобилите ние разширяваме гамата от хибридни автомобили и ще продължим да подобряваме хибридните, plug-in хибридни и електрически модели оттук нататък. С продуктите, оборудвани с електрически технологии, Honda ще продължи да се стреми към реализирането на нашата постоянна страст да помага на хората и да доставя радост от шофирането.

Honda Sports EV Concept – световна премиера
Това е концептуален модел, който комбинира електрическото превозно средство с изкуствен интелект в компактно тяло, достави максимално удовлетворение и наслада на шофьорите.

Honda Urban EV Concept

Построен на новоразработена EV платформа, Honda Urban EV Concept е концептуален модел, който показва технологията и посоката на проектиране за бъдещите масови електрически модели на марката ни. Нов модел, основаващ се на тази концепция, ще се продава първо в Европа, а след това в Япония през 2020 г.
Honda NeuV
Honda NeuV е концептуален модел на EV, изследващ потенциала на продуктите за мобилност, които ще бъдат допълнително разширени с автоматизирани технологии за задвижване и изкуствен интелект. NeuV прави преценки за състоянието на стреса на водача въз основа на изражението на лицето и/или тона на гласа, като осигурява помощ на водача за безопасно шофиране и като изучава начина на живот и предпочитанията на водача, дава предложения за връзката между шофьора и мобилността.

Honda CR-V

Honda CR-V е модел на SUV, ползван от клиенти в повече от 160 страни по света. Гамата на този изцяло нов CR-V включва първия сериен хибриден модел, оборудван с оригиналната хибридна система "SPORT HYBRID i-MMD" на Honda с два мотора. Автомобилът ще се предлага с предно предаване и 4WD варианти. В бензиновата гама ще се появи и вариант с три реда седалки. Продажбите на новия CR-V в Япония започват от 2018 г.

Clarity PHEV

На базата на Honda Sport Hybrid i-MMD, производителността и капацитетът на батерията бяха увеличени и беше постигната възможност за постигане на повече от 100 км. Clarity PHEV е хибриден модел от ново поколение. Той има екстериор с ниска височина на превозното средство, просторно купе, в което има места за 5 възрастни и голям багажник. Продажбите му в Япония започват от лятото на 2018 г.

Honda RoboCas Concept

Концепцията Honda RoboCas е продукт за електрическа мобилност с малки размери, създаден, за да сбъдва мечтите и идеите на хората. Различни пространства могат да бъдат свободно комбинирани с компактното по размери купе на причудливото, дошло сякаш от бъдещето превозното средство.

Honda Riding Assist-e

Honda Riding Assist-e е експериментален модел мотоциклет, разработен от Honda, който използва технологиите за контрол на баланса, които Honda натрупа чрез своите изследвания в областта на роботиката. С този модел ще предложим на мотоциклетистите повече спокойствие, а животът им ще стане по-забавен, като смекчим риска от падане.

Neo Sports Café Concept – световна премиера
Своята световна премиера на салона в Токио отбеляза Neo Sports Café Concept, концепция за гол модел, който съчетава забавлението и красотата на спортен мотор с пакета технологии, характерни за мотоциклетите от ново поколение.

PCX Electric
PCX Electric е електрически скутер, оборудван с мотор с висока мощност, разработен самостоятелно от Honda, както и с Honda Mobile Power Pack - подвижен мобилен комплект батерии. Honda PCX Electric ще бъде в продажба през 2018 г. в Азия, включително Япония.

PCX Hybrid
Honda разработи нова оригинална хибридна система, предназначена за мотоциклети. Тази компактна хибридна система използва високоефективна батерия и ACG стартер за подпомагане на двигателя. Honda PCX Hybrid ще бъде пуснат в продажба през 2018 г. в Азия, включително в Япония.
Gold Wing Tour /Gold Wing
Състоя се японската премиера на Honda Gold Wing Grand Touring. Това е флагманският модел в мотоциклетната гама на Honda, който бе подложен на пълна промяна. Gold Wing 2018 включва нови технологии, включително 6-цилиндров боксеров двигател, 7-степенна DCT предавателна кутия и оригинално окачване на Honda с двойни рамена. Новият Gold Wing ще бъде пуснат в продажба чрез новия търговски канал на компанията, наречен "Honda Dream", който влиза в действие от април 2018 г.

Super Cub 110
Това е специален възпоменателен модел, посветен на достигнатите 100 милиона броя от Super Cub 110. Произведен е специално за автомобилното изложение в Токио и отбелязва също 60-ата годишнина на серията Super Cub през 2018 г.
Super Cub C125
Super Cub 125C наследява и доразвива атрактивните дизайн и функционалност на първото поколение Super Cub (C100). Новият 125-кубисов модел разполага с най-новото оборудване, като интелигентен ключ и електрическо отваряне на седалките, като реализира достатъчно мощност за комфортна езда.

Cross Cub 110

Това е машина с кросоувър стил, която ще изглежда добре както за езда в градските райони, така и за дейности на открито. Cross Cub 110 добавя нова стойност към мотоциклетите Honda Cub. Ориентиран е към развлекателната употреба и този имидж е засилен от по-големия щит за краката и по-широките гуми.

Monkey 125

125-кубиковият хоризонтален едноцилиндров двигател е монтиран върху корпуса на Honda Monkey с усещане за умишлена деформация. Тя идва от късата и високата част на тялото, уникална за серията Monkey. С функции като LED светлини и цифрови измервателни уреди, новият модел прави тази гама още по-атрактивна.

Honda показва на TOKYO CONNECTED LAB 2017
Honda Ie-Mobi Concept

Honda Ie-Mobi Concept е продукт за електрическа мобилност, който безпроблемно свързва дома и колата. Концепцията Honda Ie-Mobi дава възможност за доставка на електричество от колата до дома и от дома до колата. Това превозно средство може да се използва и като малка стая с площ приблизително 4,95 кв. м.

Honda Fure-Mobi Concept

Концепцията на Honda Fure-Mobi е разработена по темата за взаимодействието човек-човек. Тя има размерите на едноместна електрическа инвалидна количка, но разполага с две седалки така, че двама души да могат заедно да се придвижват по горски пътеки или в тесни вътрешни пространства. Honda разработи този модел с надеждата, че това превозно средство, което позволява на двама души да се движат заедно, ще накара хората по-активно да желаят да се наслаждават на излет извън града.

Honda Chair-Mobi Concept
Honda Chair-Mobi Concept е продукт за мобилността, на базата на стол, който може да се използва във вътрешни или външни пространства. Неговият компактен размер и способността да завива в малък радиус му позволяват да влезе в тясно пространство. Регулируемата на височина седалка се държи стабилно, дори когато се движи нагоре или надолу. Honda разработи този модел като устройство за мобилност, способно да се движи гъвкаво като пешеходец.

Honda Ai-Miimo Concept

Концепцията Honda Ai-Miimo е разработена на базата на Honda Miimo - електрическа самоходна роботизирана косачка. С инсталирането на изкуствен интелект тя се превърна в модел, който комуникира с потребителя във всекидневието си. Honda я разработи с надеждата да създаде нещо, излизащо от рамката на обкновения продукт и да го превърне в извор на приятни моменти и усмивки, точно като истински домашен любимец или член на семейството.
Източник: www.honda.bg
 




Коментари

Добави коментар

Реклама