Новини » Любопитно

Бегачите от RENAULT PASSION RUNNERS пробягаха най-дългата си дестинация



Admin30.10.2017г 

Бегачите от RENAULT PASSION RUNNERS пробягаха най-дългата си дестинация

Радо, Йоанна, Лили и Искрата постигнаха страхотни резултати в състезанието Renault Morning Run, след тренировките им с планинския бегач Кирил Николов – Дизела. Преди месец те си поставиха цели за Renault Morning Run: Йоанна, Лилия и Искрен – 10км, а Радослав – 20км, а по време на състезанието вчера те показаха отборен дух и пробягаха общо 50 километра.

По време на петото издание на състезанието по бягане Renault Morning Run, организирано от спортен клуб Бегач и Renault България, състезателите на Renault Passion Runners - Лили, Йоанна, Радо и Искрата показаха отборен дух и изминаха дистанциите, които Дизела беше определил за тях през септември. Лили, Йоанна и Искрата трябваше да изминат дистанцията от 10 километра за час, а Радо си постави личното предизвикателство за първи път да пробяга дистанцията от 20 километра, за което получи пълна подкрепа от Дизела.

Четиримата непрофесионални бегачи, които се събраха в отбора Renault Passion Runners в началото на годината и вече участваха в състезанията Spring360, Планински маратон Панчарево и Postbank Business Run, пробягаха общо 50 километра, като завършиха в състезанието с резултати:
Лилия Костова – 1:06 за 10 километра дистанция Йоанна Митова – 1:08 за 10 километра дистанцияИскрен Тончев – 1:08 за 10 километра дистанцияРадослав Мирчев – 1:44 за 20 километра дистанция

Състезанието е част от партньорство на Renault със спортен клуб „Бегач“ в областта на активния начин на живот и в подкрепа на спорта в България. Бягането включва три дистанции за възрастни (5, 10 и 20 км) и Kids Run - състезание за деца, реализирано със съдействието на Федерацията по лека атлетика по програмата на IAAF Kid’s Athletics. Тазгодишното издание на Renault Morning Run запълни капацитета си от 600 участника за рекордно кратко време.

По традиция, част от събраните средства в Renault Morning Run се даряват на социална кауза. Тази година каузата е с Фондация „Воден път“, която подкрепя деца със специални нужди чрез кинезитерапия, водна рехабилитация и модифицирано плуване. Събраните средства ще бъдат използвани за организиране на Коледен турнир по плуване за деца с двигателни и ментални затруднения, в който ще се включат 50 деца със специални потребности от София, Пловдив, Габрово и поканени отбори от Гърция, Сърбия и Турция.
….
След успешно партньорство с Бегач и шест събития през 2016 г., тази година Renault България продължава своето партньорство със спортния клуб, участвайки в семинар „Физкултура“, Spring360, Планински маратон Панчарево, Postbank Business Run и специалното събитие Renault Morning Run. Създавайки аматьорски отбор по бягане: Renault Passion Team, Renault България показа, че никога не е късно да започнеш да спортуваш.В отбора влизат четирима градски герои, които започнаха тренировки по през февруари и се интересуват от активния и здравословен живот чрез най-демократичния спорт за градските хора.

Партньори на Renault Passion Runners са спортният бранд BRYZOS и първият специализиран магазин за бягане в България - Running Zone.
Повече за Renault Passion Runners: passionrunners.renault.bgRenaultPassionRunners/?fref=ts" target="_blank">www.facebook.com/RenaultPassionRunners
Източник: www.renault.bg




Коментари

Добави коментар

Реклама