Новини » Любопитно

Хелоуин фенер, зад волана на BMW X2



Admin31.10.2017г 

Хелоуин фенер, зад волана на BMW X2

Загадъчна поява на компактното Спорт "Паранормално" Активити Купе в нощта изпъленена с тиквени фенери и магьосничества.

Нещата започват да стават малко странни. След две замаскирани появи - в градската джунгла и по време на Седмицата на модата в Милано, новото BMW X2 (комбиниран разход на гориво: 6.3 - 4.5 л /100 км; комбинирани емисии на СО2: 144-118 г /км) сега е главният герой в още едно загадъчно явление, този път на Хелоуин. Изникнало сякаш от нищото и пилотирано като по магия, последното спортно "паранормално" активити купе привидение предлага интригуващ поглед към новопоявилия се член на BMW X семейството, който ще направи официалната си поява в най-скоро време.

От своя произход до съвременния си формат, Хелоуин от векове е нощта на призрачни фигури, страшни истории и мистични ритуали. Това прави празникът идеален повод за новото BMW X2 да направи спонтанна и драматична поява. И докато през отминалите времена, хората се подготвяли за началото на зимата палейки ослепителни огньове и оповавайки се на свръхестествени сили, превърнали се в наши дни в страховити костюми и тиквени фенери със зловещи гримаси - днес те са само фон на новото BMW X2, което "открадва" вниманието с "дяволски добър" външен вид.

Така, че тиквата ясно определя тона, като смисълът му се простира далеч отвъд наситения оранжев цвят на външното лаково покритие на новото BMW X2.
Източник: www.bmw.bg




Коментари

Добави коментар

Реклама