Новини » Любопитно

Повече от 4 000 000 евро за първото употребявано BUGATTI CHIRON във ВеликобританияAdmin01.11.2017г 

Повече от 4 000 000 евро за първото употребявано BUGATTI CHIRON във Великобритания

Английската компания Romans International, специализирана в доставката и продажбата на екзотични суперспортни автомобили, добави ново предложение в портфолиото си- първото регистрирано в страната употребявано BUGATTI CHIRON.

Според предвижданията на Romans International, при сключването на сделката по продажбата на колата, собственикът на екстремния суперспортен автомобил ще спечели около 1 000 000 английски лири. Печалбата е особено респектираща, особено като се има предвид факта, че колата е закупена за 2.5 милиона лири и е надградена с редица персонализирани части и елементи.

С навъртяни само 1600 километра, употребяваното Bugatti-Chiron-" target="_blank">BUGATTI CHIRON е изпълнено в черен екстериорен цвят, интериорът му е надграден с комбинация от кожа и карбон на стойност от 53 000 лири, а направените от въглеродни нишки седалки струват почти 16 000 лири.

“Въпреки че Chiron не е разпродаден все още, ако заявите своето желание за покупка днес, ще трябва да чакате минимум 3-4 години преди колата да бъде произведена и доставена”, коментира Том Джаконели, директор на Romans International. “Ние предлагаме възможност да бъде прескочена опашката, но разбира се тази привилегия си има сериозна цена”.
Източник:Автопрес
Коментари

Добави коментар

Рекламаwww.maslagaz.com

G-Energy Expert L 10W-40
G-Energy Expert L 10W-40
Разфасовка: 5 литра
Цена: 30.96лв.
Купи