Новини » Автоновини

Dongfeng Renault Automotive с нов стратегически план



Admin02.11.2017г 

Dongfeng Renault Automotive с нов стратегически план

Dongfeng Renault Automotive Company (DRAC) анонсира новия си стратегически план за развитие DRAC VISION 2022, който предвижда сериозно разширяване на бизнеса на територията на Китай.

От DRAC комантират, че компанията е постигнала своите заложени за изминалите четири години цели и е готова да продължи напред. Новият стратегически план предвижда продажбата на 400 000 автомобила годишно на Dongfeng Renault до 2022 година, като за целта ще се разчита на девет модела, в това число три електромобила, както и основно на SUV пазарни предложения. Успоредно с това, DRAC предвижда увеличаване на дилърската мрежа до 400 локации и подобряването на обслужването в тях.

“Отличаваме Китай като най-голям автомобилен пазар в света и като определящ основните тенденции в бъдещето на мобилността, и поради тази причина е наш стратегически приоритет за развием Renault Group в средносрочен план”, коментира Карлос Гон, председател и изпълнителен директор на Groupe Renault. “Заедно с Dongfeng Group разполагаме с ресурсите, мащаба и технологиите да подпомогнем устойчивото развитие на DRAC на китайския пазар”.
 




Коментари

Добави коментар

Реклама