Новини » Автоновини

За първи път в България ще бъде открита станция за техническо обслужване G-Energy Service в СофияAdmin08.11.2017г 

За първи път в България ще бъде открита станция за техническо обслужване G-Energy Service в София

За първи път в България ще бъде открита ребрандирана станция за техническо обслужване (СТО) с марката G-Energy Service, собственост на ООО ”Газпромнефт – СМ”.. Откриването ще се състои на 13 ноември 2017 от 15.00 в София на ул.”Президент Линкълн” 105. В обекта ще бъде предоставяно качествено сервизно обслужване за леки и лекотоварни автомобили. На откриването ще присъстват заместник-генералният директор по продажбите на компания ООО«Газпромнефть СМ» - Александър Климашин, ръководителят на Станцията за техническо обслужване в София - Радослав Лаловски, управител на фирма „Мирекс Авто” ЕООД и Димитър Кондов – управител на „Дени Трейд” ЕООД - фирмата е официален и ексклузивен дистрибутор в България на масла и греси от ООО«Газпромнефть СМ».

През 2014 г. компания ООО„Газпромнефть – СМ” стартира международна програма G-Energy Service за развитие на независими станции за техническо обслужване. През първата година в рамките на програмата са започнали работа 15 станции. В проекта са включени обекти, които предоставят услуги по смяна на моторното и трансмисионно масло, както и технически течности предимно в следгаранционния период на експлоатация на автомобилите. По програмата вече са открити станции в Италия, Грузия, Гърция, Западна Европа, Близкия Изток и други пазари, на които присъства компанията ООО„Газпромнефть – СМ”.

G-Energy e премиален бранд за моторни масла на компанията ООО„Газпромнефть – СМ”. Маслата G-Energy са предназначени за използване при най-модерните леки автомобили за европейския, американския и азиатския пазар. Уникалната адаптивна технология ACF, използвана в маслото, позволява да се подобрят необходимите експлоатационни свойства в зависимост от режимите на работа на двигателя, като в точния момент се активират необходимите добавки.Продукцията се произвежда в завода на компанията ООО”Газпромнефть – СМ” в гр. Бали (Италия). Маслата са одобрени от водещи световни производители (MB, VW, BMW, Renault, GM и др.). През 2013 година компанията пусна първа на руския пазар специализирана гама 100% синтетични моторни масла G-Energy Racing, специално разработена за професионални състезателни автомобили и модерни спорткари.
Коментари

Добави коментар

Рекламаwww.maslagaz.com

Gazpromneft Diesel Extra 20W-50
Gazpromneft Diesel Extra 20W-50
Разфасовка: 205 литра
Цена: 774.6лв.
Купи