Новини » Изложения

BMW обеща две световни премиери за Автосалон Лос Анджелис 2017



Admin10.11.2017г 

BMW обеща две световни премиери за Автосалон Лос Анджелис 2017

BMW Group разпространи първите подробности за участието си в тазгодишното издание на автомобилното изложение в Лос Анджелис и анонсира, че по време на салона компанията ще покаже за първи път в света две изцяло нови коли.

От BMW Group посочват, че следвайки стратегията си за лансирането на 25 електрифицирани автомобила, в това число и 12 изцяло електрически, до 2025 година, на форума в Лос Анджелис компанията ще представи за първи път в Северна Америка BMW i Vision Dynamics, MINI Electric Concept и BMW i3s. Името на една от планираните световни премиери все още не обявено, но по всяка вероятност става въпрос за серийната версия на i8 Roadster, която ще бъде лансирана на пазара през следващата година.

За първи път пред публика в Северна Америка ще бъдат представени също така X7 Concept, 8 Series Concept, новото M5 и други, а M3 CS ще направи световен публичен дебют. Специалната версия на M3 се отличава със сериозна интеграция на карбонови елементи, което е довело до сериозно намаляване в общото тегло в сравнение със “стандартната” версия на автомобила.

Шестцилиндровият M TwinPower Turbo задвижващ агрегат на M3 CS е в състояние да генерира максимална мощност от 453 конски сили, да ускори автомобила от 0 до 96 км/ч за 3.7 секунди и да му позволи да развие максимална скорост на движение от 280 км/ч
Източник:BMW-обеща-две-световни-премиери-за-Автосалон-Лос-Анджелис-2017" rel="nofollow" target="_blank">Автопрес




Коментари

Добави коментар

Реклама