Новини » Автоновини

Новият CITROËN C3 AIRCROSS COMPACT SUV в известния търговски център PRINTEMPS HAUSSMANN



Admin14.11.2017г 

Новият CITROËN C3 AIRCROSS COMPACT SUV в известния търговски център PRINTEMPS HAUSSMANN

Citroën и популярният търговски център Printemps празнуват Коледа заедно. 11-те витрини на Printemps, който се намира на булевард Haussmann в Париж, канят деца и възрастни да видят вълнуващата историята на пъуващите подаръци. Във витрината на Citroën, двамата герои, Жул и Виолет, попадат в опасна снежна пустош, но техният С3 Aircross Compact SUV им помага да продължат напред.

С наближаването на Коледните празници, магията се вижда най-вече в очите на децата. От 1913, поколения деца, придружавани от техните родители, са се възхищавали на приказните истории във витрините на Printemps в Париж.

Тази година, отново над 10 милиона минувачи ще видят декорираните витрини на Printemps Haussmann. Темата тази година е „Коледа, необикновеното пътуване на подаръците". Шест приказни картини отвеждат хората на пътуване около света, декорирано от партньорите на Printemps, включително Citroën, която е една от марките присъстващи във витрините на търговския център още от далечната 1935!

В това необикновено пътуване се впускат двамата герои, Жул и Виолет, които имат за задача от Printemps да изберат най-красивите коледни подаръци от всички континенти. От витрина на витрина, те споделят с минувачите своите интересни истории. Това важи особено за витрината на Сitroën, която се казва, "Приключение в пустинята". Преди да се завърнат в Париж, Жул и Виолет преминават през опасна снежна пустиня. С помощта на новия C3 Aircross Compact SUV те успяват да пренесат избраните подаръци и бързо да се завърнат обратно вкъщи.
Партньорството на Citroën и Printemps, включва и показване на C3 Aircross Compact SUV в трите магазина Printemps в Париж (на булевард Haussmann, Parly 2 и Toulon). Декориран до коледните елхи, той носи много празнично настроение и светлина.

Открит на 7 ноември от австралийската актриса Никол Кидман, коледният сезон в Printemps Haussmann, част от който е и Citroën, ще продължи до началото на януари 2018.
Източник: www.citroen.bg




Коментари

Добави коментар

Реклама