Новини » Тунинг

Интериорът на чудовището Hennessey Venom F5



Admin23.11.2017г 

Интериорът на чудовището Hennessey Venom F5

Американската тунинг компания Hennessey Special Vehicles (HSV) разпространи първите скици на интериора на изцяло новата си суперспортна кола Venom F5. Автомобилът дебютира по време на специализираното изложение SEMA в Лас Вегас преди няколко дни и според създателите си е проектирана така, че да бъде най-бързата кола в света.

Това, което анонсираха от Hennessey успоредно с новите скици на интериора на Venom F5, ече автомобилът ще се предлага с избор между два волана, единият от които състезателен. От избора на кормилото зависи и оформлението и позиционирането на контролното табло, като при избор на по-екзотичната опция, цялата информация се подава на контролен дисплей, интегриран в центъра на волана.

Hennessey Venom F5 се очаква да бъде в състояние да се ускори от 0 до 300 км/ч за по-малко от 10 секунди, а от 0 до 400 км/ч и отново до нула за по-малко от 30 секунди. Максималната скорост на движение на хиперкара ще бъде над 480 км/ч, като за постигането на тези резултати ще се разчита на V-образен, осемцилиндров Twin Turbo двигател с максимална мощност от 1600 конски сили.

Hennessey ще пусне Venom F5 в лимитирана серия от 24 екземпляра, всеки един от които на цена от 1.6 милиона щатски долара.
Източник:Автопрес




Коментари

Добави коментар

Реклама