Новини » Спорт

Маркес и Педроса бяха на Деня на благодарността на Honda Racing



Admin05.12.2017г 

Маркес и Педроса бяха на Деня на благодарността на Honda Racing

Над 24 000 ентусиазирани фенове се събраха на пистата Мотеги, за да приветстват от трибуните пилотите, участници в тазгодишния Thanks Day (Ден на благодарността) на Honda Racing. На традиционното събитие особено внимание бе оказано на световния шампион Марк Маркес и неговият съотборник Дани Педроса.

На Thanks Day присъстваха и други пилоти от моторните спортове на HRC, включително новият пилот в MotoGP Такаки Накагами, състезателят по триал Такахиса Фуджинами, майсторът на мотокроса от MXGP Тим Гайсер, домашната звезда Такума Сато – първият японски пилот, спечелил 500 мили на Индианаполис, звездите от Формула 1 Дженсън Бътън и Щофел Вандрон. Като събира всички официални пилоти от различните състезателни серии в моторспорта, събитието на Honda предлага на феновете и техните семейства възможността да се срещнат и да поздравят героите си в спокойна и ненапрегната атмосфера, далеч от състезанията.

Марк и Дани започнаха уикенда още от петък вечерта със специалната вечеря в хотел Токио Шангри-Ла, където бяха отпразнувани трите титли при пилотите, конструкторите и тимовете, а в събота отидоха на пистата Туин Ринг Мотеги, където караха коли от японския шампионат за Формула 3 за първи път.

Ден по-късно феновете се срещнаха с дуото на Repsol Hondaа пилотите участваха в състезания на две и четири колела. Състезанията бяха с картове, скутери Super Cub както и с коли на Honda Sport & коли Eco Fit, познати у нас като Jazz. Те също бяха на пистата, преди да се върнат в Токио вечерта и да отлетят за домовете си.


Източник: www.honda.bg




Коментари

Добави коментар

Реклама