Новини » Тунинг

Toyota Land Cruiser V8 от Vilner: по-добра от шейната на Дядо Коледа



Admin22.12.2017г 

Toyota Land Cruiser V8 от Vilner: по-добра от шейната на Дядо Коледа

„Комбинацията от черен екстериор и червен салон може да бъде натрапчива“, казва Атанас Вилнер. „Но ако тоновете и повърхностите се изберат внимателно, стават чудеса. Тя работи при Porsche 930 Targa например, ние я проектирахме да работи и при Land Cruiser J200“, допълва основателят на едноименното ателие. „Червеното освен това е и основен коледен цвят, което го прави добър избор за последния ни проект за 2017-та“.

Скучната бежова тапицерия е отстъпила място на няколко десетки квадратни метра фина кожа и алкантара. Цветът на двете е подбран внимателно – бордо в мек за окото тон, а прилагане на двата материала в салона е премислено. Горната част на таблото например е изпълнена предимно с алкантара, за да се избегнат отблясъците в предното стъкло, като композитен текстилен материал вече покрива и долната част на централната конзола и гърбовете и основите на седалките.

Последните са и най-голямата ергономична промяна в салона на този Land Cruiser, заедно с изцяло преработения волан. При стандартния J200 обръчът на кормилото е с константен диаметър. Vilner изработват изцяло нова база с ергономичен захват и облицоват волана с комбинация от кожа със и без перфорация. Предните седалки нямат нищо общо с оригиналните и са с произход BMW Серия 5. „Така наречената ‘Comfort’ серия седалки при Е60 са изключително добър избор за база и значително по-удобен вариант от заводските на Toyota“, казва Вилнер.

Горната част на предните седалки е покрита с фина кожа, а основите с командните модули, която традиционно се изработва от твърда пластмаса, са облагородени с червена алкантара. С нея са покрити и целите гърбове на креслата, като джобовете им са изработени от кожа. Допълнителен белег за индивидуалност са бродериите с инициалите на собственика, видни на лицата на облегалките. Корите на вратите също са покрити с кожа и алкантара.

Традиционно Vilner прави изискан комплимент към проекта: спортно-елегантна чанта, изработена от същите материали вложени в салона. Лентата на презрамката е направена от същата, използвана за предпазните колани, дръжките са от карбонова кожа, катарамите от карбон, а страниците на чантата носят бродерия с инициалите на своя притежател.

„Комбинацията от черен екстериор и червен салон не е запазена марка на Porsche, но при тях наистина работи. Поради физическите размери на салона на LC V8, резултатът в случая е още по-впечатляващ“, казва Вилнер.

Toyota Land Cruiser V8 от Vilner – кола, която може да събере много подаръци, да ги достави до недостъпни за останалите места и да го направи със стил. Екипът на Vilner ви пожелава весели празници, уют, щастливо посрещане на новата година и всеки от вас да получи желания подарък!

2011 Toyota Land Cruiser J200, 4461 куб. см, битурбо V8, 285 к.с., 650 Нм, 6-ст. автоматична, двойно предаване, 2485 кг.
Източник:Toyota-Land-Cruiser-V8-от-Vilner-по-добра-от-шейната-на-Дядо-Коледа" rel="nofollow" target="_blank">Автопрес




Коментари

Добави коментар

Реклама