Новини » Автоновини

Hyundai Motor ще представи трио от нови технологии на Изложението за потребителска електроника (CES)Admin08.01.2018г 

Hyundai Motor ще представи трио от нови технологии на Изложението за потребителска електроника (CES)

Предстои представяне на следващото поколение модел с водородно задвижване с ново име
Hyundai ще демонстрира визия за захранван от водород лайфстайл извън зоната на транспорта
Ще бъде показан нов кокпит с изкуствен интелект
Инициативата е свързана със събитията по подготовката за Зимните олимпийски игри в Пьонгчан

Hyundai Motor ще представи трио от нови технологии на провеждащото се в Лас Вегас Изложение за потребителска електроника (CES) от 9 до 12 януари. И трите ще са фокусирани върху технологиите за свързаност от бъдещето с неговите все по-големи предизвикателства. Една от премиерите ще бъде на следващото поколение водороден автомобил с горивна клетка, оборудван с новите технологии Advanced Driver Assistance System (ADAS). На събитието ще бъде представено и новото име на модела.

Новият електрически модел с горивна клетка е поредното попълнение в еко ориентираното портфолио на Hyundai. Той ще разшири визията на компанията за предоставяне на по-чиста мобилност на света.

В допълнение Hyundai ще представи новите си разработки за приложението на водорода в дома в секцията Hydrogen Life Vision – Водородна визия за живота. Демонстрациите на технологии от бъдещето ще бъдат представени и от обновената идея на Hyundai за Интелигентен персонален кокпит. Той дава възможност за гласови команди с изкуствен интелект и демонстрира грижа за удобството, базирана на жизнени знаци – всичко това на една ръка разстояние от комфорта на шофьорската седалка.

Пресконференцията ще се проведе в 1:00 ч. българско време в нощта на 8 срещу 9 януари и може да бъде проследена онлайн.

Инициативата на Hyundai по разширяването на портфолиото от екологични и изцяло безвредни за околната среда возила с автономни функции е част от стратегията на марката за подкрепа на екологичния начин на живот. Тя се изразява и в подкрепата на Hyundai към Зимните олимпийски игри в Пьонгчан.

Източник: www.hyundai.bg
 
Коментари

Добави коментар

Рекламаwww.maslagaz.com

Gazpromneft GL-1 90
Gazpromneft GL-1 90
Разфасовка: 205 литра
Цена: 589.18лв.
Купи