Новини » Автоновини

ISUZU D-MAX спечели приза Многофункционален автомобил на годината



Admin19.01.2018г 

ISUZU D-MAX спечели приза Многофункционален автомобил на годината В първата си година от присъствието си в портфолиото на София Франс Ауто, Isuzu D-Max спечели титлата Многофункционален автомобил на годината 2018 на България. На церемония, проведена на 18 януари, пикапът бе отличен за своите "Функционалност и товароносимост" и „Цена/предлагане", които имат най-голяма тежест в категорията. Наградата бе отсъдена от автомобилните журналисти, членове "Прес Авто Клуб - България".

Призът Многофункционален автомобил на годината е истинско признание за солидния ISUZU D-MAX, който обединява предимствата и практичността на лекотоварните автомобили с емоцията на превозно средство за „бягство” от ежедневния живот. От селскостопанските терени до рали Дакар, ISUZU D-MAX е готов да посрещне всички предизвикателства. Здрави и удобни, пикапите D-MAX се предлагат в силуети, разработени на база на тежкотоварните автомобили – единична, удължена или двойна кабина.

Isuzu D-MAX (моделна година 2017) е последният модел от дълга серия пикапи на Isuzu, чието начало е поставено през 1963 г., когато Isuzu произвежда първия си пикап. Пикапът е с двигател и шаси, здрави като при камионите. Въпреки това, интериорът на D-MAX предлага удобството на лек автомобил и пикапът съчетава здравина с усещане за комфорт. D-MAX е проектиран и създаден да върши много работа дълго време.

Isuzu D-MAX е оборудван с нов, съвременен дизелов двигател Isuzu (RZ4E-TC), 1.9 литра, Euro 6, който продължава традицията на Isuzu за забележителна надеждност и представяне с дълъг живот и ниски разходи за гориво. Една от най-големите товаромосимости в сегмента бе важен довод за наградата.

Дългото междуосие (3,095 mm) на пикапа осигурява по-добро шофиране и поведение на пътя и намалява момента на накланяне. Намален е спирачния път при аварийно и рязко спиране, а контролът на водача е повишен, независимо от теглото на товара. Емисиите въглероден диоксид и разходите на гориво на 17MY D-MAX са сред най-ниските нива на конкурентите.

Isuzu D-Max се разпространява в страната от София Франс Ауто – официален дилър за България.
Източник: Автопрес


Коментари

Добави коментар

Реклама