Новини » Автоновини

BENTLEY анонсира BENTAYGA V8



Admin19.01.2018г 

BENTLEY анонсира BENTAYGA V8

BENTLEY разшири модификационното портфолио на модела си BENTAYGA, като анонсира неговата нова версия BENTAYGA V8.

BENTLEY BENTAYGA V8 е оборудвано с четирилитров, V-образен, осемцилиндров бензинов двигател, който генерира максимална мощност от 542 конски сили и максимален въртящ момент от 770 Нм. Новата модификация на луксозния всъдеход е в състояние да се ускори от 0 до 100 км/ч за минималните 4.5 секунди и да развие максимална скорост на движение от 290 км/ч.

Интересна особеност при новото предложение на BENTLEY е таци, че автомобилът се предлага с карбон-керамични спирачни дискове, които от компанията анонсират като най-големите за предните колела в света. Предните спирачни дискове на BENTAYGA V8 са с диаметър от 440 мм, а задните с такъв от 370 мм.

Бъдещите собственици на BENTAYGA V8 имат възможност да избират между 11 модела джанти, в това число и изцяло нови 22-цолови петспицови, интериорни конфигурации с четири, пет и седем седалки, три нови интериорни изпълнения интериора, да разчитат на въздушното му окачване, адаптивния круз контрол, паркинг асистент, иновативната система за нощно виждане и други.
 




Коментари

Добави коментар

Реклама