Новини » Автоновини

Първият електрически мотоциклет на Harley-Davidson идва до 18 месеца



Admin01.02.2018г 

Първият електрически мотоциклет на Harley-Davidson идва до 18 месеца Harley-Davidson избра доста странен начин, за да анонсира една от най-важните новини в цялата си история, а именно тази, че първият електрически модел на легендарната марка ще бъде лансиран на пазара през следващите 18 месеца.

В годишния си отчет за Комисията по ценни книжа и фондови борси, от Harley-Davidson споделят, че компанията продължава да бъде напълно отдадена в инвестициите си за продуктово развитие, за да вдъхновява новите водачи чрез подобряване на своите традиционни продукти и разширяването на марката с нови предложения.

“Целта на компанията е да лансира първия си електрически мотоциклет до 18 месеца. Днес, компанията обявява, че ще инвестира по-агресивно, за да бъде лидер във въвеждането на електрическите технологии при мотоциклетите и да вдъхновява нови потребителски групи”.

“Пазарът на електрически мотоциклети едва сега прохожда, но ние вярваме, че луксозните електрическите мотоциклети на Harley-Davidson ще помогнат да засилим въодушевлението и съпричасността към тях в глобален мащаб”, коментира Мат Леватич- президент и изпълнителен директор на Harley-Davidson. “Разширявайки нашите способности и отдаденост в областта на електрификацията, нашето въодушевление за ролята на електрическите мотоциклети по отношение на разрастването на нашия бизнес нараства още повече”.
Източник: Автопрес


Коментари

Добави коментар

Реклама