Новини » Автоновини

Mercedes анонсира Vito SPORT Line



Admin07.02.2018г 

Mercedes анонсира Vito SPORT Line В края на миналата седмица, лекотоварното подразделение на Mercedes-Benz- Mercedes-Benz Vans, анонсира нова модификация в портфолиото на модела Vito, наречена Vito SPORT Line.

Новото ниво на изпълнение Mercedes Vito SPORT Line ще бъде налично в Европа от февруари тази година за Vito Panel Van, Mixto и Tourer, като ще надгради стандартните версии с допълнителни елементи за постигането на по-динамична визия на автомобила. В оборудването на автомобилите ще бъдат включени допълнителни винилови апликации за екстериора, престилки за предната и страничните части на колата, хромирана радиаторна решетка, допълнително тонирани старнични огледала, 18-цолови джанти и панорамен стъклен таван, наличен като опция.

По отношение на интериора, Mercedes Vito SPORT Line идва с черна тапицерия от изкуствена кожа, пакет хромирани елементи, нова подова настилка, волан и скоростен лост с кожена тапицерия и други.

В зависимост от предпочитанията на клиентите и конфигурацията на купето- 2.8, 3.05 и 3.13 тона, оскъпяването на Vito SPORT Line в сравнение със стандартната му версия е между 2500 и 4100 евро.
Източник: Автопрес


Коментари

Добави коментар

Реклама