Новини » Автоновини

Автомобил без компромис: изцяло новият Hyundai Kona Electric



Admin08.02.2018г 

Автомобил без компромис: изцяло новият Hyundai Kona Electric Източник: www.hyundai.bg

С лансирането на изцяло новия Kona Electric Hyundai Motor предлага първия напълно електрически компактен SUV
Новият модел съчетава двете най-бързо развиващи се автомобилни тенденции: SUV и електрификация
Автомобилната еко гама на Hyundai се разгръща с водещ в класа пробег и две версии на силов агрегат


Hyundai Motor показа първо подгряващо изображение на своя първи изцяло електрически SUV преди официалното представяне на 27 февруари. Изцяло новият Kona Electric засилва лидерските позиции на компанията в сегмента на екологичните автомобили. Hyundai Motor ще бъде първата автомобилна марка в Европа, която прави изцяло електрически компактен SUV, достъпен за всеки. Моделът ще излезе на пазара през лятото на 2018 г.





Икономичността среща забавлението при шофиране
Изцяло новият Kona Electric ще има две различни версии на силовия агрегат, предлагайки на клиентите един от най-мощните електрически мотори на пазара с водещ в класа пробег от почти 470 километра (вътрешна цел съгласно регламента WLTP) и страхотно забавление при шофиране. Допълнително водачите ще се възползват от широк набор функции за удобство и свързаност, както и от технологии за активна безопасност и помощ при шофиране.

Hyundai Motor обединява двете най-горещи тенденции на автомобилния пазар
Изцяло новият Kona Electric позволява на клиентите да комбинират
двата свята на екологичната мобилност и на стила SUV. С въвеждането на автомобила на пазара Hyundai Motor е първият автомобилен производител в Европа, който обединява тези две най-горещи тенденции в бранша.

Hyundai Motor е в челните редици на екологичната мобилност, като вече предлага най-широката гама силови агрегати. Hyundai пусна на пазара първия серийно произвеждан автомобил с горивна клетка - ix35, и наскоро представи неговия наследник, изцяло новия Nexo. Нещо повече, успешният IONIQ е единственият автомобил, наличен с три различни електрифицирани силови агрегата в един тип каросерия. IONIQ Electric току-що спечели първо място в престижния Еко-тест ADAC 2017.

Допълнителни подробности ще бъдат разкрити на 27 февруари преди световната премиера на автомобила на Автомобилния салон в Женева 2018.
Източник: Автопрес


Коментари

Добави коментар

Реклама