Новини » Любопитно

Как иновативно устройство предотврати кражбата на автомобили за над 2 000 000 лв. през 2017 г.



Admin09.02.2018г 

Как иновативно устройство предотврати кражбата на автомобили за над 2 000 000 лв. през 2017 г.

Биометричният имобилайзер CarSec предотврати кражбата на автомобили за над 2 млн. лв. през 2017 г. За двете си години, от пускането на пазара. системата показва 99,2% успеваемост.
Продуктът на българския стартап BIODIT вече има редица отличия – и референции от водещи застрахователи. В два поредни доклада на световния лидер за пазарни проучвания Technavio системата бе обявена за една от най-надеждните в автомобилния сектор за следващите 5 години.
„Системата ни е толкова успешна, защото е сигурна, удобна и съвместима с почти всяка кола. Отчетохме всички недостатъци на съществуващите системи за сигурност и разработихме решение. Още повече CarSec е изключително удобен за ползване – слагаш пръст на сензора за няколко секунди и караш“, споделя изпълнителният директор на компанията Юлиан Софрониев.
CarSec е биометрична система за защита на МПС осигуряваща високо ниво на сигурност. Съчетава в себе си иновативни технологии, като не позволява стартиране на двигателя на колата до поставяне на коректен пръстов отпечатък върху сензора. Съвместима е с 99% от автомобилите на пазара, а елегантният дизайн се вписва отлично в различните интериори.




Коментари

Добави коментар

Реклама