Новини » Автоновини

Автосалон Женева 2018: Премиера за Mercedes-AMG GT



Admin12.02.2018г 

Автосалон Женева 2018: Премиера за Mercedes-AMG GT Спортното подразделение на Mercedes-Benz- Mercedes-AMG, разпространи снимки от последните тестове на изцяло новото попълнение в портфолиото си, а именно четиривратия Mercedes-AMG GT, което ще видим в серийната му версия за първи път по време на международното изложение в Женева само след няколко седмици.

“Съвсем скоро ще посрещнем нов член на нашето AMG GT семейство”, споделя Тобиас Мьорс, изпълнителен директор на Mercedes-AMG. “Моят екип и аз се намираме във финалната фаза преди предстоящата световна премиера”.

Въпреки че снимките са на замаскирани предпроизводствени версии на Mercedes-AMG GT с четири врати, може да се каже, че серийната версия на автомобила е запазила голяма част от дизайна на концептуалния си вариант, който видяхме на автомобилния форум в Женева през миналата година.

Премиерният за женевското изложение в Женева през 2017 година четириврат Mercedes-AMG GT Concept беше оборудван с хибридна задвижваща система, съставена от V-образен, осемцилиндров бензинов двигател и весокоефективен електромотор, като общата максимална мощност е над 800 конски сили. В резултат на нейното интегриране, концепцията беше анонсирана като такава, която може да се ускори от 0 до 100 км/ч за по-малко от 3 секунди.
Източник: Автопрес


Коментари

Добави коментар

Реклама