Новини » Любопитно

Честит 14 февруари! Любов на колела - влюбени обиколиха Европа с ретро автомобилAdmin14.02.2018г 

Честит 14 февруари! Любов на колела - влюбени обиколиха Европа с ретро автомобил

В деня на любовта и виното - бъдете влюбени и опиянени от красиви емоции!
Autoplanet1 припомня красивата за двама влюбени, един автомобил, много километри и адреналин:

Влюбена двойка от Велико Търново обиколи цяла Европа... с ретро автомобил! Галина и Андрей решили да посетят най-известните забележителности на Стария континент заради любовта си към пътешествията и страстта си към ретро возилата. Така за по-малко от месец изминали над 11 хиляди км.

Те са млади и влюбени. И искат да грабят от живота с пълни шепи. Заради това и решили да тръгнат на пътешествие с ретро автомобил.

В продължение на година двамата отделяли средства за своята мечта. Притежавали свой ретро автомобил, който обаче се счупил точно преди тръгване.

В навечерието на своето пътешествие те открили перфектното за тях возило по Интернет. Ретро моделът е от 1979-а година. Галина и Андрей още от пръв поглед се влюбили в него, но до последно се притеснявали да не ги остави на пътя. След 900 км това станало и факт.

"Насред магистралата автомобилът угасна. Оказа се, че бензиномерът не показва вярно и свършило горивото. Обаче имаше друг проблем - резервоарът засмукал боклуци и трябваше да извикаме пътна помощ", сподели Андрей Христов.

Автомобилът, обаче, бързо бил поправен. Повече не ги предал и двамата успели да завършат своето пътешествие. Галина и Андрей успяват да обиколят всички европейски държави за 25 дни. Преживяването им струвало само 3000 евро. А следващото предизвикателство е ретро обиколка на цяла Африка.

Прочети още на: www.dnes.bg
 
Коментари

Добави коментар

Рекламаwww.maslagaz.com

G-Energy Expert L 5W-40
G-Energy Expert L 5W-40
Разфасовка: 1 литър
Цена: 8.46лв.
Купи