Новини » Автоновини

Автосалон Женева 2018: Премиера за луксозната SKODA KODIAQ L&K



Admin15.02.2018г 

Автосалон Женева 2018: Премиера за луксозната SKODA KODIAQ L&K Днес SKODA AUTO обяви, че по време на международното зиложение в Женева в началото на март ще се състои световната премиера на новата топ-версия на модела KODIAQ- KODIAQ L&K.

SKODA KODIAQ L&K ще се отличава с хромирана челна решетка, нови 19-цолови алуминиеви джанти Sirius, модифицирана предна броня, интериор с кожена тапицерия, апликации в пиано лак и други.

Въвеждането на пазара на SKODA KODIAQ L&K води със себе си и нова двигателна гама за големия SUV модел на марката. В нея сега са включени 1.5 литров TSI двигател със 150 конски сили и двулитров TSI с увеличена от 180 на 190 консик сили максимална мощност. Дебют в модификационната гама правят също така най-новото поколение на роботизираната седемстепенна DSG предавателна кутия и двулитров TDI мотор със 150 конски сили. От компанията са предивидил също така и втора двулитрова дизелова версия със 190 конски сили.

Двете най-мощни двигателни версии на SUV модела идват стандартно със система за задвижване на четирите колела, която е налична като допълнително оборудване при останалите. Вариантите с четири задвижващи колела на SKODA KODIAQ L&K също така се предлагат и с Adaptive Chassis Control DCC (Dynamic Chassis Control).
Източник: Автопрес


Коментари

Добави коментар

Реклама