Новини » Автоновини

Новият Opel Combo Life с първи доставки през втората половина на тази година



Admin19.02.2018г 

Новият Opel Combo Life с първи доставки през втората половина на тази година Opel разпространи първите снимки и подробности за новото си пазарно предложение Combo Life, което благодарение на новата си платформа и двете налични дължини, ще предложи нови възможности за потребителите търсещи комфортен транспорт за пет или седем човека, в това число и семейства с малки деца.

С вместимост на товарното си отделение от 597 до 2693 литра в зависимост от конфигурацията на седалките, новият Opel Combo Life ще бъде пуснат в продажба през първата половина на тази година, а първите му доставки ще бъдат осъществени през втората.

От Opel коментират, че петото поколение на Combo ще предложи изключително просторен интериор, избор между една или две плъзгащи се странични врати, какот и в избор между версия с дължина от 4.4 метра и такава с 4.75 метра. В екипировката ще бъдат включени и редица високотехнологични системи, в това число и такива за подпомагане на управлението и повишаване на безопасността, като Driver Drowsiness Alert, камера за видео-наблюдение около цялото превозно средство, прожекционен Head up дисплей, IntelliGrip, адаптивен круз-контрол, пакринг асистент и други.

По отношение на двигателната гама на новото Combo Life, от Opel коментират, че в нея ще бъдат включени няколко бензинови и дизелови аграгата, които ще могат да бъдат комбинирани с пет- или шестстепенна механична или първата в сегмента осемстепенна автоматична предавателна кутия.
Източник: Автопрес


Коментари

Добави коментар

Реклама