Новини » Автоновини

Седем седмици и девет награди: Успешен старт на новата година за Hyundai



Admin09.03.2018г 

Седем седмици и девет награди: Успешен старт на новата година за Hyundai

Hyundai Motor обяви, че само няколко седмици след началото на новата година, компанията вече може да се похвали с девет международни награди в Европа. Отличията са за модели като i30, KONA и IONIQ, а признание като “революционен” получи електрическата версия на KONA и то още преди да бъде Hyundai-Видео-" target="_blank">официално представена.

“Спечелването на толкова много награди демонстрира, че продуктите на Hyundai убеждават не само нашите клиенти, но също така и влиятелни експерти в областта на индустрията и медиите”, коментира Андреас-Кристоф Хофман, вицепрезидент на подразделението Маркетинг и Продукти на Hyundai Motor Europe. “С предстоящите ни още повече нови продуктови лансирания, 90% от нашата гама ще бъде на по-малко от две години към средата на 2018 година, като в същото време ние ще продължим да разширяваме портфолиото според потребителските нужди”.

С най-голям принос за деветте отличия на Hyundai от началото на годината е семейството на новото поколение i30, което допринася с общо пет награди, три от които са за специалната му и първа по рода си спортна версия Hyundai-i30-N-и-i30-Fastback" target="_blank">i30 N.

С отличия преди края на първите два месеца на годината могат да се похвалят също така Kona, Hyundai-NEXO-Водороден-електромобил-с-автономност-от-600-километра-Видео-" target="_blank">NEXO и i10.
Източник:Hyundai" rel="nofollow" target="_blank">Автопрес




Коментари

Добави коментар

Реклама