Новини » Автоновини

ISUZU D-MAX печели наградата „НАЙ-НАДЕЖДЕН ПИКАП“ във Великобритания



Admin23.03.2018г 

ISUZU D-MAX печели наградата „НАЙ-НАДЕЖДЕН ПИКАП“ във Великобритания

Избраният за Многофункционален автомобил на годината в България Isuzu D-Max допълва своите успехи с титлата „Най-надежден пикап“ от наградите Professional Pickup & 4x4.

Жури в състав от дванадесет „Пикап професионалисти“ проведе тестове с пикапа при нормални пътни условия и при офроуд условия, и беше впечатлено от здравината и прочутия работен характер.

Представен през 2017 г., новото поколение на Isuzu D-Max работи с нов 1.9 л. дизелов двигател с турбокомпресор, който запазва капацитет на теглене до 3.5 тона и над 1 тон полезен товар, като в същото време осигурява по-тихо, спокойно и икономично управление.

Редакторът на Professional Pickup & 4x4, Лиъм Кембъл коментира наградата: „Isuzu е призната марка за своята здравина и надеждност още от дните на Trooper, и нашето проучване потвърди този факт. Изследването бе проведено сред 407 собственици на пикапи и D-Max спечели първото място.

„Това е страхотна новина за Isuzu, тъй като надеждността е от особена важност за собствениците на пикапи, много от които използват пикапа за различни цели.“

Изпълнителният директор на Isuzu United Kingdom, Уилям Браун, коментира: „Истински се гордеем да получим тази награда, защото тя засилва позицията на D-Max като най-надежден автомобил в сектора. Истински се радваме, че професионалисти от различни индустрии признават сериозния труд на Isuzu United Kingdom за създаването на страхотен продукт.“

Наградите Professional Pickup & 4x4 са единствените награди, които се присъждат от истински професионалисти, направили тестове в условия, които точно симулират условия от реалния живот.

Наградата за надеждност следва успешна година за новото поколение на D-Max, който получи и приза “Пикап на годината за 2018“ от списанието WhatVan. Допълнителна информация за гамата на Isuzu D-Max и предлаганите финансови условия, ще получите на www.isuzu.bg или при най-близкия дилър.

София Франс Ауто е официален дилър на пикапите Isuzu, официален вносител на лекотоварната гама на Piaggio Commercial Vehicles, официален вносител на Peugeot за България. Дружеството е основен акционер в Ауто Бавария – най-големият дилър на BMW, Mini и Motorrad, във фирма Исубус – вносителят на автобусите Isuzu и Италия Моторс – новият вносител на италианските мотоциклетни марки – Vespa, Piaggio, Gilera, Moto guzzi, Derbi и Aprilia. SFA Group предлага многообразие от свързани услуги - собствен лизинг чрез Лизингова Къща София Лизинг, различни видове застраховки от SFA Broker, употребявани автомобили чрез СФА оказион и Ауто Промо, наем на автомобили и оперативен лизинг от Лион Рент-а-кар. Прайм Ойл, също част от групата, дистрибутира водещи марки моторни масла.
Източник:Автопрес




Коментари

Добави коментар

Реклама