Новини » Автоновини

София Франс Ауто се включва с трите си марки в Tourist Auto Show



Admin02.04.2018г 

София Франс Ауто се включва с трите си марки в Tourist Auto Show

Peugeot, Isuzu & Piaggio Commercial Vehicles ще могат да се видят от посетителите на Tourist Auto Show във Варна и Бургас. С трите бранда София Франс Ауто предлага оптимално решение за всеки вид бизнес. От 19 до 22 април на паркинга на магазин „Метро“ в Бургас ще бъдат показани Peugeot модели с атрактивни условия. Новият SUV Peugeot 5008, Peugeot Boxer и други представители на леката и лековарната гама на марката ще се предлагат със специални условия по време на изложението. Всички изложени експонати ще могат лично да се тестват от посетителите.

Многофункционалният пикап на годината в България, избран за най-надежден пикап във Великобритания – ISUZU D-Max - ще може да се види в рамките на събитието. Здрави и удобни, пикапите D-MAX се предлагат в силуети, разработени на база на тежкотоварните автомобили – единична, удължена или двойна кабина. Пикапът е с двигател и шаси, здрави като при камионите. Въпреки това, интериорът на D-MAX предлага удобството на лек автомобил и съчетава здравина с усещане за комфорт. D-MAX е проектиран и създаден да върши много работа дълго време.

Универсалният Piaggio Porter, отличаващ се с отлично съотношение товароносимост / компактни размери ще докаже качествата си пред представителите на туристическия бранш. Piaggio Porter, флагманът на четириколесната гама на PIAGGIO COMMERCIAL VEHICLES, е с най-добрия в категорията си радиус на завой (3.7м), разполага с оптимално съотношение между размери и товарен обем - товарен автомобил, маневрен като лека кола. С максимален товарен капацитет от 1120 кг

Piaggio Porter Maxxi се предлага във вариант като шаси кабина, товарна платформа, самосвал, ван и остъклен ван. Задвижва се от четирицилиндров бензинов двигател, като има опция за LPG и Метан. Piaggio Porter намира приложение в областта на доставките, паркова поддръжка и озеленяване, строителство, сметоизвозване и много други.

Гамата на Piaggio Commercial Vehicles ще бъде подсилена от триколесния Piaggio Ape. Широката гама различни варианти предлага решения за всяко възможно професионално приложение, както мобилен бизнес, градинарство и селско стопанство, така и комунални услуги. Подходящ за храни, напитки, кафе, сладолед, Ape за минути се превръща в своеобразен мобилен ресторант, който няма да остане незабелязан.

От 26 до 29 април трите марки отново ще присъстват на събитието във Варна. Tourist Auto Show Варна ще бъде домакин на SUV Peugeot 5008, предлагащ данъчен кредит и нови наситени усещания при шофиране. Зад елегантния, динамичен дизайн стои изключително практичен автомобил. Със своите седем индивидуални места, новият PEUGEOT 5008 е първият SUV, който предлага модулируемост, съизмерима с тази на най-добрите пътнически автомобили. Гама мощни, ефективни двигатели и нива на оборудване - включително спортните версии GT Line и GT - са налични за новия PEUGEOT 5008 SUV.

SUV Peugeot 3008, получил над 38 международни награди от лансирането си до момента ще очаква желаещи за тест. Компания ще му прави друг титулован автомобил - пикапът Isuzu D-Max, както и маневреният Piaggio Porter.

София Франс Ауто е официален вносител на Peugeot, официален дилър на пикапите Isuzu, официален вносител на лекотоварната гама на Piaggio Commercial Vehicles за България. Дружеството е основен акционер в Ауто Бавария – най-големият дилър на BMW, Mini и Motorrad, във фирма Исубус – вносителят на автобусите Isuzu и Италия Моторс – новият вносител на италианските мотоциклетни марки – Vespa, Piaggio, Gilera, Moto guzzi, Derbi и Aprilia. SFA Group предлага многообразие от свързани услуги - собствен лизинг чрез Лизингова Къща София Лизинг, различни видове застраховки от SFA Broker, употребявани автомобили чрез СФА оказион и Ауто Промо, наем на автомобили и оперативен лизинг от Лион Рент-а-кар. Прайм Ойл, също част от групата, дистрибутира водещи марки моторни масла.

 




Коментари

Добави коментар

Реклама