Новини » На път

Собственик на „Юнион Ивкони”: Кола се е завъртяла на пътя и е предизвикала катасофата на автобусаAdmin13.04.2018г 

Собственик на „Юнион Ивкони”: Кола се е завъртяла на пътя и е предизвикала катасофата на автобуса

Автобусът е бил съвсем нов, шофьорите са се сменили в Сливен. Водачът, който е управлявал е почивал според правилата. Това заяви за „Дарик” Ивайло Константинов, един от собствениците на фирмата „Юнион Ивкони”, чийто автобус катастрофира на магистрала „Тракия“. Автобусите са оборудвани с колани, друг е въпросът колко от пътниците са изпълнили инструкциите в началото на пътуването, добави той. Друг автомобил се е завъртял на пътя, автобусът се е ударил и е изхвърчал в канавката, каза още Константинов.

„Може би по-малко и от вас знам. Това, което знам, го знам от нашите екипи, които са на място. Адски неприятен инцидент. И не петък 13-ти е виновен, а отново джигитите на пътя“, каза Константинов.

„Автобусът е чисто нов, на 2 месеца от завод. Шофьорите са се сменили в Сливен. Отстъпил е единият и е застъпил този, който е управлявал. Преди това си е починал. Всичко това е документирано. Така че в тази посока няма никакъв проблем. Автобусите са оборудвани с колани, друг е въпросът колко от пътниците се съобразяват с инструктажите, преди да отпътуват“, каза още той.

Източник: Дарик
Коментари

Добави коментар

Рекламаwww.maslagaz.com

Gazpromneft Standard 10W-40
Gazpromneft Standard 10W-40
Разфасовка: 20 литра
Цена: 86.35лв.
Купи