Новини » На път

Автомобил на жандармерия Варна се блъсна във Фолксваген „Туран“Admin13.04.2018г 

Автомобил на жандармерия Варна се блъсна във Фолксваген „Туран“

Тази сутрин, малко след 5 часа бил приет сигнал за възникнал пътен инцидент до гр. Смядово. Към място са насочени екипи на полиция, пожарна и спешна помощ. След пристигане било установено, че произшествието е между лек автомобил Фолксваген „Туран“ с варненска регистрация и служебен автомобил на ЗЖУ- Варна /жандармерия/.

Пътният инцидент е станал в условията на намалена видимост и гъста мъгла. Водачът на фолксвагена е пътувал към гр. Бургас, а служебният автомобил, който се е движил към Шумен, е предприел маневра ляв завой в посока към гр. Смядово. След удара в МБАЛ- Шумен са откарани 41-годишна жена - пътник във фолксвагена, и трима полицейски служители. Жената и двама от униформените са освободени след извършените прегледи. За лечение е оставен 47-годишен мъж, който е с различни наранявания и фрактури. Към момента животът му е вън от опасност. Водачите и на двата автомобила са тествани с дрегер за алкохол, наличие не е отчетено.

Пътният участък е почистен и обезопасен за преминаващите автомобили. Работата по изясняване на причините довели до инцидента продължава в рамките на образуваното досъдебно производство по описа на ОСлО при Окръжна прокуратура- Шумен.
Коментари

Добави коментар

Рекламаwww.maslagaz.com

Литол-24
Литол-24
Разфасовка: 350 грама
Цена: 2.82лв.
Купи