Новини » Изложения

Транс Тренд 2018: Хибридните автомобили на Honda: Бъдещето сега!Admin26.04.2018г 

Транс Тренд 2018: Хибридните автомобили на Honda: Бъдещето сега!

Три автомобилни бестселъра, три мотоциклета и учебен мототренажор ще представи официалния вносител на марката у нас по време на изложението, а лекция на тема хибридите на Honda ще изнесе инж. Георги Манолов

С три автомобилни бестселъра в лицето на Civic, CR-V и HR-V ще участва Honda на изложението Trans Trend 2018, което започва на 25 април от 10,00 часа на територията на Висшето транспортно училище „Тодор Каблешков“ в София, където среща си дават професионалистите в бранша, за да обсъдят последните тенденции в света на транспорта и образованието, свързано с него. Адвенчър байкът CRF 1000L Africa Twin, спортният CBR 500R и скутерът PCX 125 са другите звезди на щанда на Honda по време на събитието. Атракция ще бъде и учебният мототренажор, с който всеки ще може да изпробва подготовката си за управление на мотоциклет.

Изложението се провежда за втора поредна година по инициатива на ВТУ „Тодор Каблешков“ и списание АТТ и е истински форум на иновациите в транспорта и образованието, свързано с него. Освен Висшето военноморско у-ще "Н. Вапцаров", Варна, което ще направи демонстрация с навигационен симулатор, тази година в изложението ще се включат и Институтът по въздушен транспорт, а два произведени в Русе локомотива ще ще дойдат на собствен ход и след приключване на събитието ще изпълнят призванието – а именно да служат на столичния Метрополитен.

„Изконно Honda е свързна с иновациите в транспорта по суша, въздух и вода, така че неслучайно сме сред генералните спонсори на събитието“, коментират от „Бултрако“ АД , официален представител на марката за България. Част от програмата е и лекцията „Хибридните автомобили на Honda: Бъдещето сега!“, с фокус върху новия хибриден CR-V. Очаквайте интригуващата презентация на Георги Манолов, мениджър следпродажбено обслужване, началото е в 15,00 часа в първия ден на Trans Trend 2018.

Форумът затваря врати на 26.04.2018, а входът е свободен.

За Honda
Honda е сред водещите в света производители на продукти за предвижване с широкото си портфолио от автомобили, мотоциклети и ATV, power product-и, marine engine-и, плавателни съдове и най-новият лек джет - HondaJet.

Бултрако АД
Бултрако АД и неговата дъщерна компания Бултрако Моторс АД с нейните клонове в София, Пловдив и Варна, са специализирани във внос и дистрибуция на автомобили и мотоциклети Honda вече повече от 25 години. Компанията е част от „Астреко Холдинг“.

За Астреко Холдинг
В Астреко Холдинг влизат компании с основна дейност в автомобилния бранш – внос, дистрибуция и поддръжка на моторни превозни средства. Нашата цел е чрез представяните продукти да подпомогнем в максимална степен да улесним и оптимизираме мобилността на хората.
 
Коментари

Добави коментар

Рекламаwww.maslagaz.com

Gazpromneft Premium GF-5 5W-30
Gazpromneft Premium GF-5 5W-30
Разфасовка: 4 литра
Цена: 38.4лв.
Купи