Новини » Автоновини

HYUNDAI обнови i20



Admin25.04.2018г 

HYUNDAI обнови i20 HYUNDAI обяви първите подробности за сериозно обновената версия на хитовия си модел i20, който идва не само с редица промени в дизайна, но и с увеличено оборудване с акцент върху още по-високото ниво на безопасност.

Обновеното семейство HYUNDAI i20- пет врати и купе, се отличава с променен дизайн на предната (Cascading Grille) и задната си част, въвеждането в модификационното портфолио на седемстепенна роботизирана предавателна кутия, система за икономия на гориво при движение в засилен трафик ISG (Idle Stop and Go), набор нови 15- и 16-цолови алуминиеви джанти, панорамен стъклен таван, двуцветно изпълнение на покрива, нов 7-инчов Display Audio бордови екран с функция за пълно синхронизиране на мобилни телефони с Apple CarPlay и Android Auto и други.

HYUNDAI i20 идва в две мощностни версии на еднолитровия Kappa T-GDI двигател- 100 и 120 конски сили, като в зависимост от версията и предпочитанията на потребителите, автомобилите могат да бъдат оборудвани с петстепенна и шестстепенна механична или седемстепенна роботизирана предавателна кутия. От компанията са предвидили също така и варианти на i20 с 1.2 литров Kappa мотор със 75 и 84 конски сили.

В зависимост от нивото на оборудване и предпочитанията на клиентите, обновеният HYUNDAI i20 идва и с редица високо технологични системи за безопасност. Сред тях се открояват системата за задържане на превозното средство на пътното платно, автоматична спирачна система при движение с ниски скорости в градски условия, автоматични фарове, система за предупреждение при неволно пресичане на осевата линия и други.
Източник: Автопрес


Коментари

Добави коментар

Реклама