Новини » Еко-ауто

Идва първата изцяло електрическа кола на DS Automobiles



Admin30.04.2018г 

Идва първата изцяло електрическа кола на DS Automobiles

Всички бъдещи модели на DS Automobiles ще бъдат електрифицирани

DS Automobiles, част от гиганта PSA Group, обяви, че от 2025 година, всички нови автомобили на марката ще бъдат оборудвани с електрифицирана задвижваща система- изцяло електрическа или хибридна.

От DS Automobiles коментират, че стратегията за цялостна електрификация на портфолиото й вече е стартирана с бъдещото пазарно лансиране на DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4x4 с неговите 300 конски сили и възможност за изминаването на 50 километра в чист електрически режим.

Броени седмици пък остават до световната премиера на първия в историята на марката изцяло електрически автомобил, който от DS Automobiles обещават да демонстрират по време на международното изложение в Париж в началото на октомври.

“Нашата амбиция е ясна: DS да бъде сред глобалните лидери при електрифицираните автомобили на пазара”, коментира Ив Бонефон, изпълнителен директор на DS Automobiles. “Стратегията ни е в ход с пристигането на DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4x4, оборудван с хибридна бензинова задвижваща система и с 300 конски сили, и представянето след няколко седмици на първата 100% електрически модел на DS. Ще се видим на Автосалон Париж!”
Източник:Автопрес




Коментари

Добави коментар

Реклама