Новини » Тунинг

MS-RT с тунинг пакет за Ford Transit CustomAdmin03.05.2018г 

MS-RT с тунинг пакет за Ford Transit Custom

Вдъхновен от рали автомобилите и разработен в сътрудничество с M-Sport Ford Works Rally Team, MS-RT Transit Custom е предназначен за онези от потребителите, които търсят гъвкаво решение за разносна дейност, но в същото време държат автомобилът им да изглежда и да се държи на пътя възможно най-динамично.

Всеки един от представителите на MS-RT Transit Custom е сглобен ръчно във Великобритания, като е наличен в две версии- панелен ван и двойна кабина, като са налични и два вида дължини на купето.

В пакета на MS-RT Transit Custom са включени нова предна броня и решетка с интегрирани серийни фарове за мъгла, допълнителен челен дифузьор, допълнителни широки вежди, странични прагове, заден дифузьор и нов спойлер.

В екипировката на многофунционалните автомобили са включени също така нова спортна сдвоена изпускателна система, 18-цолови джанти на специалиста в областта OZ Racing, гуми Hankook Ventus S1 evo2, оптимизирано спортно окачване на Eibach и други.

Под предния капак на MS-RT Transit Custom е двулитров TDCi дизелов двигател, който генерира максимална мощност от 170 конски сили. Същият може да бъде комбиниран с шестстепенна механична или автоматична предавателна кутия.
Източник:Ford-Transit-Custom" rel="nofollow" target="_blank">Автопрес
Коментари

Добави коментар

Реклама