Новини » Любопитно

Уникално MINI за сватбата на принц Хари и Меган МаркълAdmin09.05.2018г 

Уникално MINI за сватбата на принц Хари и Меган Маркъл

Легендарната марка MINI обяви, че в чест на предстоящата на 19 май сватба на принц Хари и Меган Маркъл, компанията е създала единствен по рода си автомобил- MINI Hatch, който ще бъде дарен на предпочетана от новото семейство благотворителна организация.

“Като емблематична английска марка с почти 60-годишна история във Великобритания, за нас е удоволствие да отбележим кралската сватба с този специален благотворителен подарък”, споделя Оливър Хeйлмер, шеф на подразделението Дизайн на MINI. “Екипът на MINI Design създаде това MINI Hatch специално за случая. Неговият специално разработен и ръчно изрисуван дизайн на тавана се комбинира с 3D принтираните персонализирани елементи на интериора и екстериора, както и със специалните бродерии, което прави това MINI наистина уникално”.

Специалното MINI се отличава не само с уникалното изпълнение на тавана си, но и със специалното цветово и лаково решение на целия си екстериор, вторичната осветителна система за пространството около предните врати, която изписва на земята “Just Married”, Satellite Grey кожената тапицерия за интериора, 3D принтирани вложки с инициалите на младоженците за мигачите и други.
Източник:Автопрес
Коментари

Добави коментар

Рекламаwww.maslagaz.com

Gazpromneft Slide Way 68
Gazpromneft Slide Way 68
Разфасовка: 205 литра
Цена: 738лв.
Купи