Новини » Автоновини

Точно след един месец - BMW 8 Series Coupe дебютира на 15 юниAdmin15.05.2018г 

Точно след един месец - BMW 8 Series Coupe дебютира на 15 юни

Днес BMW обяви, че световната премиера на изцяло новото луксозно спортно попълнение в портфолиото й- 8 Series Coupe, ще се състои на 15 юни в навечерието на състезанието 24-те часа на Льо Ман.

От BMW коментират, че разработката на 8 Series Coupe е била съпроводена и от тази на състезателната версия на автомобила- M8 GTE, с която баварците, в лицето на BMW Motorsport ще заемат отново стартова позиция на легендарната надпревара за първи път от 2011 година.

За момента, от BMW не коментират допълнителни подробности за BMW-Серия-8-Купе-С-максимална-динамика-по-пътя-към-серийното-производство-Видео-" target="_blank">8 Series Coupe, като споделят само това, че неговото управление и пътно поведение са развити на базата на опита, който марката има в автомобилните състезания.

От компанията са съсредоточили всички свои знания и достижения във версията M850i xDrive Coupe, която идва с нов V-образен, осемцилиндров двигател, интелигентна система за задвижване и управление на четирите колела, адаптивно M окачване и други./BMW-8-Series-Coupe-дебютира-на-15-юни" rel="nofollow" target="_blank">Автопрес
Коментари

Добави коментар

Рекламаwww.maslagaz.com

G-Profi MSI 10W-40
G-Profi MSI 10W-40
Разфасовка: 20 литра
Цена: 124.56лв.
Купи