Новини » Автоновини

Първият plug-in хидрид на SUBARU ще бъде CROSSTREKAdmin16.05.2018г 

Първият plug-in хидрид на SUBARU ще бъде CROSSTREK

На фона на девет поредни рекордни продажбени години и общо 10 с ръст в реализацията си, американското подразделение на SUBARU обяви, че първата зареждаема електрифицирана кола (plug-in хибрид) на марката ще бъде версията 2019 година на модела CROSSTREK.

От марката коментират, че Crosstrek Hybrid 2019 ще запази всички познати и оценени високо от потребителите качества на стандартната версия на CROSSTREK, но базата ще бъде надградена с подобрена горивна икономичност. Стандартно за plug-in хибридните автомобили, първото по рода си предложение от страна на SUBARU ще предложи работа в два основни режима- хибриден, при който работят стандартния двигател с вътрешно горене и електромотора, и изцяло електрически за придвижване на по-къси разстояния.

Без да навлизат в технически подробности за електрическата част да задвижващата система на Crosstrek Hybrid 2019, от SUBARU споделят, че новата модификация на третото най-продавано пазарно предложение на марката в Америка ще бъде оборудвана с класически за компанията четирицилиндров боксеров двигател с вътрешно горене, система за задвижване на четирите колела и изцяло нова предавателна кутия.

Продажбите на SUBARU Crosstrek Hybrid 2019 ще започнат преди края на тази година.
Източник:Автопрес
Коментари

Добави коментар

Рекламаwww.maslagaz.com

G-Profi MSI Plus 15W-40
G-Profi MSI Plus 15W-40
Разфасовка: 205 литра
Цена: 1077.48лв.
Купи